Dragana Kosjerina

Modni izbor Dragane Kosjerine oduševio Srbiju: Jedan detalj su svi primetili, a evo koliko novca je dala za to

Autor:

16.09.2024 10:30

Foto: Instagram dragana.kosjerina

Foto: Instagram dragana.kosjerina

Dragana Kosjerina u belom oduševila javnost



Voditeljski par Dragana Kosjerina i Aleksandar Stojanović, koji je nedavno u emisiji „Putem šampiona” ugostio teniskog asa Novaka Đokovića, privukao je naročitu pažnju gledalaca savršeno stilizovanim odevnim kombinacijama.

Gledaoci su bili oduševljeni kada je Dragana Kosjerina u belom zablistala na ekranu. Voditeljka je napravila pravi modni presedan kada se pojavila u elegantnom belom sakou sa zlatno-srebrnim detaljima, ispod kojeg je nosila jednostavnu ali efektnu belu haljinu koja je savršeno isticala njenu figuru.

Youtube Screenshot @SportskiKanalRTS

 

Međutim, ono što je mnogima zapalo za oko bile su njene dve luksuzne burme, jedna od žutog i druga od belog zlata. Kosjerina, koja se pre nekoliko meseci udala za stomatologa Bojana Perduva, odlučila se za burme "Cartier," cenovnog ranga od 2.100 i 2.830 evra.

Pročitajte: Velike promene - ovde će biti dom Dragane Kosjerine posle udaje

Iako ih ne nosi stalno, ovog puta su burme bile savršen aksesoar uz jednostavnu, a sofisticiranu modnu kombinaciju.

Dragana je za ovu priliku minimalizovala aksesoare, noseći male minđuše i pomenute burme, što je dodatno naglasilo voditeljkinu pojavu. 

Youtube Screenshot @SportskiKanalRTS

 

Osim što je gostovanje Novaka Đokovića izazvalo veliku pažnju javnosti i brojne komentare na društvenim mrežama, pojavljivanje voditeljke u ovom izdanju glavna je tema razgovora.

Pročitajte: Iza najlepšeg osmeha krije se velika tuga, Dragana Kosjerina progovorila o porodičnim tragedijama

Lepota, gracioznost, ženstvenost i autentičan stil se ne mogu osporiti voditeljki koja je za kratko vreme postala jedno od omiljenih domaćih tv lica.

Komentari. (0)

Loading