Meril Strip

To može samo ona! Meril Strip održala još jednu modnu lekciju na crvenom tepihu, a stajling je - neopisiv (foto)

Autor:

16.09.2024 18:40

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Foto: Amy Sussman/Getty Images

Stajling Meril Strip oduševio svet



Jedna od najvećih glumica svih vremena samo godinu dana je mlađa od nagrade čijoj je dodeli sinoć prisustvovala. “Emi”, priznanja za televizijsku produkciju, dodeljena su po 76. put, a ona je nedavno proslavila 75. rođendan.

No, to je nije sprečilo da „izdominira” na crvenom tepihu. Stajling Meril Strip oduševio je svet, reklo bi se više od bujnog deloktea Sofije Vergare i ostalih „momenata” kojima smo svedočili.

Amy Sussman/Getty Images

 

Na glamuroznu ceremoniju, održanu u “Pikok teatru” u Los Anđelesu, holivudski matrijarh stigao je u šik odelu nežne roze boje, a za opširniji opis ne postoje dovoljno dobre reči.

Jednostavno, Meril je izgledala – savršeno!

Pročitajte Kraj nakon 40 godina - Razvodi se Meril Strip

Filmska diva bila je nominovana za najbolju sporednu glumicu u komediji, i to za seriju “Only Murders in the Building”.

Osim nešto šireg modela klasičnog kroja, imala je i bluzu u istoj nijansi, sa kragnom u obliku mašne. Sjajni autfit zaokružila je torbicom i srebrnim sandalama, a ne zaboravimo ni osmeh i odlično raspoloženje.

Amy Sussman/Getty Images

 

Nije ni čudo šta nas je i ovaj stajling Meril Strip ostavio bez teksta.

Holivudska legenda nedavno se razvela od Dona Gamera, s kojim je u braku bila skoro četiri decenije. No, život ide dalje, a s njim i ljubav.

Pročitajte Šeron Stoun iznenadila komentarima o koleginici - Mnogo sam bolja od nje!

Već neko vreme se šuška da je Meril u vezi sa kolegom Martinom Šortom, koji se sinoć takođe pojavio na dodeli “Emija”. Sedeli su jedno pored drugog, a objašnjenje bi moglo da bude i to da oboje igraju u pomenutoj seriji.

Komentari. (0)

Loading