Jesen/zima 2024.

U hladnije dane zakoračite sa stilom, u idiličnim, toplim i uvek elegantnim bojama sezone

Autor:

21.09.2024 06:30

Foto: s.Oliver

Foto: s.Oliver

Nova kolekcija brenda s.Oliver ostavlja bez daha



Jesen je na pragu, vreme je za veliko spremanje u ormaru. Letnje stvari polako ustupaju mesto toplijoj odeći, a u novu sezonu možete da zakoračite i uz modele iz nove kolekcije brenda s.Oliver.

Fokusiramo se na kreiranje komada koji kombinuju sofisticiranost i funkcionalnost, čime se ističe stil bez obzira na priliku. A u ponudi - za svakog ponešto! 

s.Oliver

 

Da pogledamo šta sve tu ima... Red Label Woman linija je više casual, dok je Black Label Woman elegantnija. QS Label preporučujemo mlađim generacijama, ali i svima koji se tako osećaju.

Takođe, i pripadnici jačeg pola mogu da izaberu nešto iz muških linija Red Label Men i Black Label Men.

s.Oliver

 

Jedan od ključnih komada u kolekciji je klasičan džemper sa dolčevitom, koji postiže savršenu ravnotežu između topline i elegancije. Ovaj bezvremenski komad savršeno se slaže sa kožnim pantalonama kako bi svakom izgledu dao smelu notu.

Za one koji žele da naglase ženstvenost, tu je plisirana suknja od veštačke kože - idealan izbor za kreiranje sofisticiranog i modernog izgleda.

s.Oliver

 

U kolekciji su i neizostavne farmerke, dostupne u tamnijim i svetlijim verzijama. Uparite ih sa maslinastozelenim pletenim džemperom za opušten, ali moderan izgled, savršen za svaki dan.

Za sve koji žele da iskažu individualnost i samopouzdanje s.Oliver je pripremio karirani komplet sakoa i mini suknje. Karirani uzorci su bezvremenski i sigurno će vas izdvojiti iz gomile.

s.Oliver

 

Zemljane boje su posebna priča, između ostalog i zbog toga što su zaštitni znak hladnije sezone.

U ovoj paleti podrazumevaju se tonovi koji se mogu videti u prirodi. Tu su razne braon nijanse, tamno crvena, bordo, terakota, tamnozelena, maslinasta, fuksija... Prava jesenja idila!

s.Oliver

 

U novoj kolekciji s.Oliver pronaći ćete komade za svaku priliku upravo u zemljanim tonovima, a možete ih kombinovati kako god želite.

Privlačni su već na prvi pogled, pružaju vam mogućnost da istaknete individualnost i poigravate se sa stilom, različitim materijalima i tehnikama, kako bi ste stvorili sopstvenu, autentičnu kombinaciju.

s.Oliver

 

Uravnotežen i moderan look kompletiraće pažljivo odabran aksesoar.

Privlačićete pažnju gde god se pojavite uz dobru kombinaciju boja i sjajne kreacije ovog brenda, a uz to ćete zračiti elegancijom i sofisticiranom ženstvenošću.

Pogledajte celu kolekciju na sajtu s.Oliver, odaberite nešto za sebe i ove sezone ostavite sve bez daha!

Komentari. (0)

Loading