Aleksandra Jeftanović

Haljina Aleksandre Jeftanović je apsolutni hit jeseni, postaće vaš omiljeni komad

Autor:

22.09.2024 14:30

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Haljina Aleksandre Jeftanović idealan jesenji komad



Aleksandra Jeftanović godinama se nalazi na listama najbolje odevenih dama sa javne scene i potpuno nam je jasno zašto.

Lepa crnka oduvek je imala istančan ukus, pa i ne čudi što je mnogima uzor kada je stilizovanje u pitanju, a najnovija haljina Aleksandre Jeftanović svedoči u prilog tome.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Senf haljina maksi dužine savršen je izbor za prohladne dane koji su pred nama, a ako je uklopite uz kaubojke, sigurno ćete privući sve poglede na ulici.

Ova haljina Aleksandre Jeftanović dobar je izbor bilo da ste se uputile na sastanak, dugačak radni dan ili izlazak sa prijateljima.

Pročitajte Aleksandra Jeftanović za doručak obavezno jede ovo i izgleda savršeno na pragu 50. godine

Dovoljno je komotna da ćete se u svakom trenutku osećati prijatno, a s druge strane dovoljno elegantna da budete doterane bez mnogo truda. Jednostavno uskočite u svoj novi omiljeni model i spremite se da primite komplimente.

Uz ovaj model haljine najblolji prijatelj biće kožna jakna (predlažemo crnu kao savršen kontrast) i možete priču „zaokružiti“ na savršen način sunčanim naočarima u istoj boji.

 

 

Kada je reč o frizuri, tu nema greške. Možete kao voditeljka zablistati sa visokom punđom, dok je i puštena kosa uvijena u talase takođe dobro rešenje.

Komentari. (0)

Loading