Aleksandra Prijović

Cipele, torba, komplet, ne zna se šta je paprenije: Da li stajling Aleksandre Prijović izgleda kao da vredi skoro 5.000 evra?

Autor:

26.09.2024 13:35

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stajling Aleksandre Prijović papreno je skup, da li izgleda tako zapitali su se pojedini



Aleksandra Prijović poslednje dve godine u zenitu je svoje popularnosti. Muzička zvezda puni dvorane širom Balkana, a sa brojem prodatih ulaznica raste i njen konto u banci.

Pevačica u poslednje vreme sve više ulaže u izgled, pa i ne čudi što je svaki naredni stajling Aleksandre Prijović skuplji od prethodnog.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica se nedavno pojavila u javnosti u kompletu koji je za nju prikovao sve poglede. Aleksandra je za jedan noćni izlazak obukla kožni komplet modne kuće "Chloe" koji je istakao njenu vitku figuru.

Gornji deo sačinjavala je strukirana košulja, dok su donji deo kompleta bile pantalone u istoj boji.

Pročitajte Radostan dan u domu Aleksandre Prijović, majčine reči diraju u srce

Stajling Aleksandre Prijović upotpunjen je belom torbicom gorepomenutg brenda. Autfit je zaokružila salonkama u beloj boji, dok je kosa bila ravno isfenirana.

Kada nije na nastupima, Aleksandra voli da se obuče svedenije, čemu svedoči i njen najnoviji modni izbor, a njeni fanovi složili su se da joj ovakva izdanja fenomenalno pristaju.

 

 

Iako je od glave do pete obučena u firmirane stvari koje mahom sačinjavaju njen garderober, Aleksandra nikada nije isticala materijalne vrednosti, već je uvek stavljala akcenat na druge kvalitete.

Anketa

 

Komentari. (0)

Loading