Nina Badrić

Za šetnju Beogradom Nina Badrić odabrala je originalnu kombinaciju i svi su se okretali za njom, savršen jesenji autfit!

Autor:

26.09.2024 18:13

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Stajling Nine Badrić nikog nije ostavio ravnodušnim



Velika regionalna zvezda ovih dana boravi u Beogradu, na radost brojnih fanova i svih ljubitelja dobre i kvalitetne domaće muzike.

Uvek se obradujemo kada je vidimo u našem glavnom gradu, što, naravno, nije bez razloga. A ako ste se juče negde na ulici sudarili s njom, sigurni smo da vas stajling Nine Badrić nije ostavio ravnodušnim.

Instagram/badrich

 

Popularna pevačica, koja je nedavno malo promenila imidž i skratila kosu, a moramo priznati da joj odlično stoji, prošetala je odevnu kombinaciju na kakvoj bi joj pozavidele i junakinje Seksa i grada.

Njujorški glam šik, prokomentarisali su mnogi. Nina drži modni korak sa svetom, pa su tako trendi pantalone londonskog brenda "JW Anderson" bile glavni deo njenog autfita.

Pročitajte Nina Badrić otvorila dušu - Šest meseci sam živela pod ogromnim stresom

Širi model asimetričnog kroja savršeno je rešenje za dame svih generacija i oblika tela, a posebno laska figuri onih koje žele da prikriju nedostatke u predelu struka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Nina, žena od stila i ukusa, ukomponovala je sive pantalone sa jednostavnom belom košuljom i fantastičnim cipelama, a izdanje je „začinio“ kaiš sa ukrasnim detaljem, malim katancem.

Pročitajte Nina Badrić obožava ovaj modni dodatak, nosi ga celu sezonu (foto)

Nizali su se komplimenti ispod fotgrafija na njenom Instagramu... Stajling Nine Badrić oduševio je i Jelenu Rozgu, koja je napisala: „Maaa, predivna!“.

Upravo ta reč je dovoljna za zaključak ove modne priče. Jednostavno – predivna!

Komentari. (0)

Loading