Dragana Džajić

Dragana Džajić pokazala šta znači besprekoran stil, a njena haljina je idealna za svaku ženu

Autor:

01.10.2024 17:50

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Haljina Dragane Džajić je savršen komad za koji ne treba žaliti novca



Dragana Džajić, ćerka legende jugoslovenskog fudbala Dragana Džajića, s razlogom nosi titulu jedne od najbolje odevenih žena sa domaće javne scene. Na modnoj reviji dizajnera Mladena Milivojevića Barona, kojom je predstavio kolekciju Infinity i obeležio dvadeset osam godina rada, haljina Dragane Džajić bila je oduševljenje za sve prisutne.

Događaj je okupio brojna poznata lica, a među njima Dragana se posebno istakla svojim besprekornim stilom i smislom za lepo. Savršeno usklađen odevni odabir Džajine ćerke oslikavao je sofisticiranost i ženstvenost.

L.L./ATAImages

 

 

 

Haljina Dragane Džajić nežnoplave boje, elegantnog je kroja sa 3/4 rukavima i idealna je za gotovo svaku priliku.

Bilo da je u pitanju poslovni sastanak, neobavezno druženje s prijateljima ili formalna večera – ovakva haljina od tvida je idealan izbor.

Pročitajte Veliko slavlje u porodici Džajić - niko nije srećniji od Sanje, ovo je za nju poseban dan (foto)

Kroj ističe figuru, vizuelno ističe noge i pogodna je za sve tipove građe – komad koji bi svaka žena trebala da ima u svom garderoberu.

Haljina modne kuće "Maje" košta oko 530 dolara. Iako je ovo luksuzni komad, slične modele možete naći i u beogradskim radnjama za mnogo manje novca.

Screenshot Instagram Story/@draganadzajic_

 

Dragana je sinoćni izgled upotpunila klasičnim plavim salonkama i "Gucci" torbom, vrednom preko 1.000 dolara, a frizuru je inspiraciju pronašla u holivudskim talasima. Suptilna šminka zaokružila je ovaj dopadljiv i prirodan izgled. 

Pročitajte Neizmenra radost u domu Džajića - Danas je za njih poseban dan

Podsećamo, Dragana je udata za Miloša Ivanovića, rođenog brata Ane Ivanović, sa kojim ima sina Vida. Par se venčao 2019. godine u Hramu Svetog Save, a slavlju su prisustvovali samo uža rodbina i prijatelji.

Komentari. (0)

Loading