Nina Badrić

Odvažno izdanje Nine Badrić zaradilo bezbroj komplimenata, haljina sa optičkom iluzijom kao stvorena je za žene sa stavom

Autor:

02.10.2024 14:51

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Haljina Nine Badrić ostavlja bez daha



U poslednje vreme, jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda uživa u modnim eksperimentima i teško je odlučiti koje izdanje joj najbolje stoji, jer su sva - besprekorna.

A ako je neko slučajno pomislio da ona ne može i bolje, prevario se. I stajling u kojem smo je videli prvih dana oktobra doneo joj je pregršt hvalospeva, a glamurozna haljina Nine Badrić postala je tajna želja mnogih pripadnica lepšeg pola.

Andreja Damnjanović

 

Maksi model sa dugim rukavima na prednjem delu ima nešto što se može nazvati optičkom iluzijom i apsolutno je božanstveno.

Kako otkriva hellomagazin.hr, fenomenalna kreacija nosi potpis brenda “Jean Paul Gaultier”.

Pročitajte Za šetnju Beogradom Nina Badrić odabrala je originalnu kombinaciju i svi su se okretali za njom

Za ovako odvažan autfit treba imati i stas i stav, a Nina to svakako poseduje. Ne samo stav i stas već i glas, moramo da dodamo, mada je to opštepoznata stvar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Stajling je kompletirala zalizanom kosom i naočarima za sunce, a i istarski ambijent – terasa sa pogledom na more i zeleno mediteransko rastinje – savršeno se uklopio u priču.

Atraktivna haljina Nine Badrić zaradila je bezbroj komplimenata, s punim pravom. Laska silueti, privlači pažnju i savršena je za dame sa stavom, čiji svaki pokret pršti od samopouzdanja

 

Komentari. (0)

Loading