Jovana Joksimović

Klasična elegancija sa modernim tvistom: Jovana Joksimović u odelu koje ističe struk i privlači poglede

Autor:

03.10.2024 19:45

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Modni stil Jovane Joksimović odiše elegancijom i odmerenošću



Jovana Joksimović, jedno od najprepoznatljivijih TV lica u Srbiji, već godinama uspešno balansira između karijere, porodičnog života i mnogobrojnih javnih obaveza. Novinarka je postala odraz profesionalizma, a njeno pojavljivanje na malim ekranima uvek donosi i dah elegancije. 

Modni stil Jovane Joksimović često zaokuplja pažnju javnosti, pa je tako bilo i na premijeri predstave "Šarlota Kasteli" u Beogradskom dramskom pozorištu, gde je došla u pratnji supruga Željka Joksimovića

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jovana je pokazala da klasično crno odelo sa belim prugama, koje je nekada bilo sinonim za mušku eleganciju, može biti savršen izbor i za sofisticiranu ženu

Popularna voditeljka ponela je pantalone širokih nogavica i korset od istog materijala, dok je njen stajling dodatno upotpunio kratak beli sako bez revera, koji je još više naglasio ženstvenost i vitku figuru. 

Eleganciju ove kombinacije zaokružile su bele sandale sa visokom potpeticom i crna "klač" torbica, koje su doprinele njenom glamuroznom izgledu.

Pročitajte Dobro stoji tinejdžerkama i damama u najboljim godinama - Jovana Joksimović nosi vanvremenski komad

Pored toga, Jovana je uvek elegantna i promišljena u svom nastupu, čime je postala uzor mnogim ženama u regionu. Osim što modni stil Jovane Joksimović privlači punu pažnju javnosti, voditeljka je poznata i po skladnom porodičnom životu sa suprugom, muzičkom zvezdom Željkom Joksimovićem.

Njihov brak često je tema interesovanja medija, ali Jovana uspešno održava balans između privatnog i profesionalnog života, držeći se dalje od skandala i intriga.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Par ima troje dece, sina Kostu i ćerke Anu i Srnu, a Jovana se ističe kao posvećena majka koja uspeva da pronađe ravnotežu između karijere i roditeljskih obaveza.

Pročitajte Poznate dame na reviji Marije Tarlać, Jovana Joksimović u leopard printu, Jelenu Trivan niko nije prepoznao (foto)

Još jednom smo se uverili u to da je modni stil Jovane Joksimović besprekoran i da laska njenoj figuri. Kao javna ličnost, Jovana Joksimović se ističe i po svojoj sposobnosti da ostane skromna i prizemna, uprkos ogromnoj popularnosti.

Njena harizma, smirenost i profesionalizam doprinose tome da i dalje bude jedna od najvoljenijih ličnosti na domaćoj sceni.

Komentari. (0)

Loading