Nikolina Kovač

Haljina pripijena uz telo ocrtala savršenu figuru Nikoline Kovač, jedan detalj će vas oduševiti

Autor:

04.10.2024 16:40

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Besprekoran izgled Nikoline Kovač i elegancija uvek privuku radoznale poglede



Pevačica koja često oduševi javnost svojim modnim izborom još jednom je zablistala i potvrdila svoj stil. Nikolina Kovač i Saša Kapor privukli su pažnju svatova na svadbi njihove koleginice, ali i medija koji su i ovog puta uspeli da zabeleže fantastičan izgled Nikoline Kovač.

Iako su mnogi komentarisali njihov skladan brak i zajedničke trenutke, Nikolinina savršena figura i modni izbor bili su u centru pažnje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica je zadivila prisutne pojavivši se u dugoj, uskoj haljini koja je naglasila njenu izvajanu liniju. Uz jednostavnu šminku, Nikolina je "nosila" prirodan izgled i bila prava zvezda na svadbenom veselju.

Pročitajte Nikolini Kovač ispunila se najveća želja, ćerkica joj se zatrčala u zagrljaj - Živim za ljubav

Glamurozan izgled Nikoline Kovač odisao je šarmom i luksuzom, a pažnju je naročito privukao jedan detalj, torba bež boje. Ovaj modni asesoar savršeno se uklopio u celokupni stajling, a njegova cena će vas oduševiti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, ova torba je više nego pristupačna i može se naći u popularnim radnjama sa garderobom i modnim dodacima. Efektan detalj po pristupačnoj ceni još jednom dokazuje da stil ne mora nužno biti skup.

Pročitajte Nikolina Kovač potvrdila najcrnje vesti - Istina je, molim za razumevanje

Pripadnici jačeg pola dobro znaju da je izgled Nikoline Kovač melem za oči, a sada je jasno i zbog čega. Pored prirodne lepote, ova dama oduševljava svojim stilom i osećajem za modu, kombinujući eleganciju i pristupačnost.

Podsećamo, Nikolina Kovač je majka dvoje dece, ćerke Nikolete i sina Nikolaja, koje ima sa Sašom Kaporom.

- Bila sam treća godina fakulteta i kada sam odlučila da se bavim javnim poslom, roditelji su me podržali, kao i za sve, ali su mi rekli da moram da budem mudra i povlačim pametne poteze. Bilo je nepoverenja kada sam rekla roditeljima da sam trudna, tada sam imala 21 godinu. Ali ja sam neko ko je uvek radio stvari kako oseća - izjavila je Nikolina.

Pročitajte Doručak je uvek isti, i nikada niste gladni - 40 kilograma manje uz dijetu Nikoline Kovač

Pevačica je nakon popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” uplovila u romansu sa kolegom iz istoimenog takmičenja. Posle nekoliko godina zabavljanja odlučili su da se venčaju, a svoju ljubav čuvaju do danas.

Komentari. (0)

Loading