Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta Orašanin prošetala farmerke koje laskaju svakoj figuri – hit ove jeseni

Autor:

05.10.2024 18:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Idealno rešenje, farmerke Jelisavete Orašanin će vas oduševiti



Jesen je savršeno vreme za kreativno oblačenje, a ovog oktobra, jedan model farmerki postaje apsolutni hit među modnim entuzijastima. Glumica Jelisaveta Orašanin, poznata po svom istančanom modnom ukusu, ponela je farmerke koje obožava i američka pevačica i glumica Dženifer Lopez.

Iako Dženifer ima potpuno drugačiji tip tela, farmerke Jelisavete Orašanin savršeno pristaju njenoj konstituciji tela.

Reč je o modernizovanoj verziji klasičnih zvonastih pantalona – široke su već od struka, a pri završetku, gledano iz odrađenih uglova, nogavice kreiraju efekat suknje.

Višestruko je opravdala titulu najlepših nogu u Srbiji, koju su joj mnogi dodelili. Glumica Jelisaveta Orašanin godinama privlači pažnju javnosti, a njeni pratioci na društvenim mrežama su naročito oduševljeni njenim izgledom i šarmom.

Pročitajte Jelisaveta Orašanin uživa na jahti i teško je odvojiti pogled od njene savršene figure, a tek da vidite ko joj pravi društvo

Redovnim treninzima Jelisaveta postiže zavidne rezultate – njena figura je besprekorno oblikovana, vitka i snažna, ali i dalje zrači ženstvenošću.

Instagram story printscreen @jagodenamagli

 

Farmerke Jelisavete Orašanin savršene su za različite priike. Glumica ih je kombinovala s cvetnim krop-topom, ali se jednako dobro uklapaju sa toplim džemperima, košuljama ili jednostavnim majicama. 

Pročitajte Udahnite duboko - Jelisaveta u nikad izazovnijem izdanju, dekolte u prvom planu

Oversajz sakoi dodatno naglašavaju njihov trendi izgled, pa su farmerke Jelisavete Orašanin idealno rešenje za svakodnevne opuštene kombinacije.

Komentari. (0)

Loading