Ana Sević

Žustra Ana Sević seva na sve strane: Besna i neraspoložena ali savršeno stilizovana

Autor:

10.10.2024 11:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Sević besna došla na snimanje emisije



Na prvi pogled izmamila je uzdahe prisutnih, a već na drugi bilo je jasno da je Ana Sević besna. Njeno neraspoloženje zainteresovalo je kolege i saradnike, koji su sa nevericom gledali u pevačicu. 

Vidno uznemirena i loše volje, Ana je brzo prošla pored okupljenih novinara krijući oči iza tamnih naočara. Kako su preneli domaći mediji, Ana Sević je žurila ostavljajući novinare bez odgovora. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Mnogo kasnim, pričamo drugi put - izjavila je kratko, naglašavajući da već osam godina odgovara na pitanja novinara, te da očekuje razumevanje u ovom trenutku. 

Da li je pevačica i voditeljka besna, uznemirena ili je pod pritiskom brojnih obaveza, ostaje nam da nagađamo... 

Pročitajte Luksuz vredan svakog evra, a cena je paprena, torba Ane Sević je ultimativni modni hit

Ali ono što je neosporno i primetno jeste da čak i kada je stigne “žuta minuta” Ana Sević uspeva da izgleda savršeno. Ana Sević ponovo je dokazala da zrači šarmom i stilom gde god se pojavi, pa čak i kada ustane na levu nogu.

Čim je zakoračila u studio na Košutnjaku, gde je stigla na snimanje nove epizode popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, Ana je privukla svu pažnju. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka je blistala u laganom, šarenom kombinezonu vedrih boja, u kojem je brzo uletela u studio, dok su kamere pratile svaki njen korak.

Iako nije imala vremena da pozira pred okupljenim fotografima, pozdravila ih je osmehom.

Pročitajte Sanja Kužet se oprostila od Zvezda Granda, ovo je nova voditeljka (foto)

Kombinaciju vedrih boja je upotpunila elegantnim štiklama, pokazavši još jednom da ume da spoji ležernost i glamur na jedinstven način. Ana Sević besna ili ne, profesionalnosti i stila se ne odriče.

Komentari. (0)

Loading