Serena Vilijams

Posle Bijonse i Kejt Midlton, sada i Serena Vilijams u haljini Beograđanke koja oblači svetski džet-set

Autor:

12.10.2024 12:00

Foto: Photo by Bradley Cannaris Getty Images

Foto: Photo by Bradley Cannaris Getty Images

Serena Vilijams u haljini Roksande Ilinčić slikala se za naslovnu stranu



Srpska modna kreatorka Roksanda Ilinčić nastavlja da osvaja svet. Nakon Bijonse, Kejt Midlton, Mišel Obame, Kire Najtli i Kejt Blančet, sada je i legendarna teniserka Serena Vilijams u haljini Roksande Ilinčić.

Serena je, za naslovnu stranu španskog izdanja magazina "Glamur", izabrala lepršavu belu haljinu sa žutim detaljima, za koju je kreatorka Roksanda Ilinčić inspiraciju pronašla u antičkim boginjama.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

Kreatorka se pohvalila ovim dostignućem na svom Instagram-profilu, podelivši fotografije na kojima je Serena Vilijams u haljini Roksande Ilinčić.

Teniserka je još jednom pokazala da i van terena može da izgleda kao moćna boginja.

 

 

Haljina je savršen izbor za letnje dane, ali i za posebne prilike, poput ovog snimanja, a idealno se kombinuje sa opuštenim frizurama i ravnom obućom.

Rad Roksande Ilinčić prepoznatljiv je po jarkim bojama, luksuznim materijalima, te čistim i elegantnim linijama, a često koristi svilu kao osnovni materijal za svoje večernje haljine. 

Pročitajte Poziv koji je promenio život, Roksanda Ilinčić o saradnji sa Bijonse - Živim svoj san

Modna umetnica, koja je osvojila modni svet, već godinama gradi karijeru u Londonu. Završila je prestižni "Saint Martin’s School of Art", ali rodni Beograd ne zaboravlja i uvek mu se rado vraća.

- Beograd ima jedno ogromno srce. Volim ga, on je moj grad zauvek i uvek ga nosim sa sobom, bez obzira na to gde sam. Beograd je prisutan u svim mojim kolekcijama, veoma mi je važan. Kad vidite svaku moju haljinu, znajte da je neki deo Beograda utkan u nju - otkrila je Roksanda u intervjuu za "Gloriju".

Yui Mok - WPA Pool/Getty Images

 

- Moja mama je uvek imala afiniteta prema modi, iako je farmaceut po struci. Odrastala sam uz takve estetske kriterijume, to me je inspirisalo, i srećna sam što danas mogu time da se bavim.

Pročitajte Mama drugi put - porodila se Serena Vilijams, otkriven pol i ime bebe (foto)

Svet je odavno spoznao dar Roksande Ilinčić, ali svaki korak napred ove umetnice uvek je propraćen sa oduševljenjem. Teniserka Serena Vilijams u haljini Roksande Ilinčić je čist dokaz da ova Beograđanka još uvek ima šta da ponudi modnoj industriji.

Komentari. (0)

Loading