Kejt Midlton

Kejt se vratila, a s njom i kaput koji je postao njen zaštitni modni znak

Autor:

24.10.2024 17:25

Foto: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Foto: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Kaput Kejt Midlton je jesenji klasik za sva vremena



Jedva smo čekali da se vrati, pa da opet uživamo u njenim nepogrešivim odevnim kombinacijama, uvek pažljivo odabranim, besprekornim i odmerenim. A ako nas sećanje služi, još nijednom nije pogrešila.

Među komadima koji zauzimaju posebno mesto u njenom garderoberu, očigledno i srcu, nalazi se i – on. Kaput Kejt Midlton ukrao je šou i na prvom radnom zadatku posle više od deset meseci odsustva.

Chris Jackson/Getty Images

 

Nedavno je princeza oduševila svet lepom vešću – da je završila sa hemoterapijama. I svi smo odahnuli, srećni što oporavak protiče po planu.

Nadamo se da ćemo uskoro čuti i nešto još lepše – da je pobedila kancer, a svakako se radujemo što ćemo ponovo više pisati o njenim modnim izdanjima nego o zdravstvenim problemima.

Pročitajte Kejt na prvom radnom zadatku posle lečenja - U ovom kaputu već smo je viđali

Iako smo povratak svakodnevnim obavezama očekivali krajem godine, Kejt je uspela da nas iznenadi.

Prošle nedelje se sa princom Vilijamom pojavila u Sautportu, gde se srela sa porodicama devojčica koje su ubijene letos na času plesa.

Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

 

Viđali smo je već u kaputu sa potpisom njene omiljene kuće “Alexander McQueen”, ali znamo da je ona kraljica reciklirane mode i da se vezuje za odeću.

Braon kaput sa dvorednim kopčanjem i dalje joj savršeno stoji. Ukomponovala ga je sa cipelama iste nijanse i bordo haljinom sa tufnama.

Chris Jackson/Getty Images

 

Jedna od najbolje odevenih žena sveta i ikona stila našeg doba ima čitav arsenal kaputa, a ovaj model, kako su primetili pedantni modni analitičari, poseduje u još nekoliko boja.

Omiljeni kaput Kejt Midlton je strukiran, prati liniju tela (njena silueta je savršena, čisto da naglasimo), ima džepove na preklop i kreiran je toliko savršeno, da je svake jeseni u trendu.

Profimedia

 

Model istog brenda nosila je i u januaru 2023. na proslavi Dana Svetog Dejvida, kada je postala pukovnik Prvog bataljona Velške garde.

Uklopila ga je sa crnim fascinatorom, čizmama i rukavicama u istoj boji. Bila je, kao i uvek, superelegantna, mada su mnogi prokomentarisali da je izgledala i kao pravi oficir.

Pročitajte Obucite se kao princeza - Ovaj stajling Kejt Midlton može iskopirati svaka dama (foto)

Princeza voli i kuću “Massimo Dutti”, a posebno joj je drag jedan kaput kamel nijanse, u kojem smo je takođe više puta viđali.

Komentari. (0)

Loading