Sloboda Mićalović

Pitoma, a divlja: Nesputana Sloboda oduševila kombinacijom za jesenje dane (foto)

Autor:

26.10.2024 14:00

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Sloboda Mićalović u haljini ne da letu da ode



Poznata glumica koju publika obožava zbog njenog talenta i jednostavnosti, Sloboda Mićalović, objavila je nedavno fotografiju koja odiše prirodnom lepotom i šarmom. 

Dok Sloboda Mićalović u haljini zagasite nijanse kajsije i kaubojskim čizmama sedi na zelenoj travi, njen autentičan stil još jednom nailazi na odobravanje brojnih pratilaca na društvenim mrežama.

Screenshot Instagram/@sloboda_micalovic_boba

 

Slobodina najnovija fotografija, u jednostavnom, ali efektivnom stilu, odražava ono što ona zaista jeste – prirodna, elegantna i svoja, kako na sceni tako i van nje.

Puštene kose, sa malim bisernim minđušama i šminkom u neutralnim toplim tonovima, Sloba je uspela da publici prenese čar ležernosti.

Pročitajte On na premijeri, a ona - Evo gde je bila Sloboda dok je Vojin sam šetao crvenim tepihom

Podsećamo, Sloboda se proslavila ulogama snažnih i emotivnih žena, kao što su one u serijama "Ranjeni orao" i "Nepobedivo srce," koje su obeležile srpsku televizijsku scenu i dodatno učvrstile njeno mesto u srcima publike. 

Pored toga, Sloboda ima neosporan talenat i sposobnost da prenese emocije svakom liku koji tumači.

Bila Sloboda Mićalović u haljini ili ne, njen stil je izdaleka jasno prepoznati - bez prenaglašenosti, uz obaveznu dozu tajanstvenosti, sa krojevima koji slave figuru. Ova glumica, zaista, ume da zavede publiku bez puno truda.

Screenshot Instagram/@sloboda_micalovic_boba

 

Život iza kamera, Sloboda ljubomorno čuva samo za odabrane. Već godinama je u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem. Par je među najomiljenijim u domaćem glumištu, a njihova bračna ljubav deluje stabilno i čvrsto. 

- Ako se dve osobe nađu, kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali uz razumevanje supružnika postaje mnogo lakše - izjavila je Sloboda.

Pročitajte Kao holivudska diva - Evo kako je majka Slobode i Dragane Mićalović izgledala u mladosti

Skorašnje objave na Instagram-profilu ove glumice govore u prilog stabilnosti bračnog i porodičnog života. Sudeći prema tome koliko radosti prikazuje Sloboda Stefanović u haljini, simbolika njenog imena postojana je čak i na fotografiji.

Komentari. (0)

Loading