Jelena Rozga

Za udobnost sa stilom, Jelena Rozga uvek bira farmerke: Ovaj model je apsolutni hit sezone

Autor:

28.10.2024 09:20

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Rozga u farmerkama izgleda savršeno



Jelena Rozga, poznata po nepogrešivom smislu za modu i autentičnosti, ponovo privlači pažnju svojim modnim izborom.

Ovog puta, Jelena Rozga u farmerkama privukla je više pažnje nego što je mogla i da zamisli. Farmerke, naročito tzv. balon farmerke, postaju sve češći izbor među damama od stila. 

Screenshot Instagram/@rozgajelenaofficial

 

Ne samo za kežual izlaske, već i kao komad garderobe pogodne za poslovne sastanke i odlaske na kulturna ili modna dešavanja.

Pevačica, koja inače oduševljava publiku smelim i glamuroznim kombinacijama na nastupima, Jelena Rozga u farmerkama deluje dosta mlađe, a taj stil savršeno pristaje njenom duhu.

Screenshot Instagram/@rozgajelenaofficial

 

Svetloplave ili tamni denim, sa prorezima ili bez, džakaste ili farmerke koje prate liniju noge, Rozga nosi podjednako dobro.

Pročitajte Jelena Rozga oduševljena - Čekala sam ovo punih 14 godina!

Nedavno je Jelena Rozga u farmerkama šetala i Barselonom. Doduše, ove “balon” farmerke su apsolutni hit sezone, imaju proreze na kukovima, daju notu rasterećene elegancije, a potpisuje ih modna kuća “Maison Margiela”.

Iako je često viđamo u elegantnim haljinama ili sa dubokim dekolteima, Rozga se oseća podjednako dobro i u jednostavnom džinsu – bilo da su to šortsevi ili klasične farmerke.

Screenshot Instagram/@rozgajelenaofficial

 

Njene modne kombinacije odražavaju autentičnost i upečatljiv stil, kojem je ostala dosledna kroz godine na estradi. 

Pročitajte Ni ona nije odolela trendu - Jelena Rozga posetila estetsku kliniku, evo šta je radila na sebi

Sa prugastom košuljom i praktičnom mini tašnom, Jelena Rozga u farmerkama pokazuje kako ovakav kežual izgled može biti i sofisticiran i udoban, idealan za gradske avanture.

Farmerke možda nisu svačiji izbor, ali za Rozgu, koja zrači sigurnošću i šarmom, one su savršen dodatak njenom garderoberu.

Komentari. (0)

Loading