Viktor Živojinović

Stiže nova snajka kod Brene i Bobe: Viktor se uskoro ženi

Autor:

28.08.2022 17:00

Foto:

Foto:

Ženi se Viktor Živojinović: prošnja pored reke uz balone i vatromet



Ženi se Viktor Živojinović: veridba koja je došla kao iznenađenje, oduševila je društvo, a buduću mladu iznenadila. Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, svojom objavom na društvenoj mreži Instagram u vidu priče iznenadio je i obradovao svoje bližnje, ali i njegove pratioce da je zaprosio svoju devojku Bojanu Obradović. Naime, mediji su do nedavno pisali, da je mladi Viktor u emotivnoj vezi sa poznatom glumicom Milicom Tomašević, što je i mlada glumica potvrdila rečima, da su je Brena i Boba lepo prihvatili i dočekali, ali da nije ništa manje očekivala od poznate pevačice i velike teniske zvezde.

Instagram screenshot @viktorernest

 

 

 

Pročitajte Oko je zasuzilo... Lepa Brena okružena bratom, sestrom i sestričinom! Pogledajte porodični portret

 

Mladi Viktor je sve iznenadio ovim potezom, pošto se od raskida sa njegovom bivšom izabranicom Sandrom Miljaković, koja se nedavno verila, nagađalo ko će biti dama koja će osvojiti ponovo srce najmlađeg člana porodice Živojinović. Njegova izabranica koju je njegov gest iznenadio, bavi se digitalnim marketingom i novinarstvom. 

Viktor Živojinović je očigledno mislio na sve detalje, do tančina, pa je tako iz reku, na kojoj je bio vatromet i šareni helijumski baloni u obliku srca, dok je Bojana posmatrala boje vatrometa, klekao i zaprosio je, nakon čega se čuo aplauz. Nedavno je jedna od najpoznatijih pevačica sa prostora bivše Jugoslavije prisustvovala svadbi kod brata Faruka koji je ženio sina Ejuba, zajedno sa svojom sestrom i njenom porodicom. Lepa Brena je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija i objava atmosfere svadbenog veselja na kojem je i ona otpevala nekoliko pesama, uživajući sa rodbinom i gostima.

Mada je Viktor vest podelio samo na Instagram profilu, ostaje da se vidi da li se mladi par zaista verio.

Instagram screenshot @viktorernest

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading