Jovana i Bogdan

Buduća mama Jovana Ljubisavljević pokazala trudnički stomak: Bože, hvala ti

Autor:

28.08.2024 14:32

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Trudna Jovana Ljubisavljević nikad nije izgledala lepše, najnovije fotografije



Vest da je Jovana Ljubisavljević trudna nedavno se proširila brzinom svetlosti. Supruga Bogdana Srejovića sada je u četvrtom mesecu trudnoće, a u drugom stanju maksimalno uživa.

Jovana i Bogdan svaki slobodan trenutak koriste da otputuju van Beograda, pa su tako učinili pre par dana kada su od gradske vreve „pobegli” na Zlatibor.

Instagram

 

Novopečeni mladenci uživali su u čarima prirode i iskoristili priliku da se fotografišu, a kako izgleda trudna Jovana Ljubisavljević svima je zapalo za oko.

Budući da se prethodnih mesec dana, otkako su obelodanili da će postati roditelji, Jovanin stomak uopšte nije primećivao, sada kada je uveliko zagazila u četvrti mesec, stomačić se jasno vidi.

Pročitajte Jednom fotografijom Jovana Ljubisavljević potvrdila najlepše vesti, Bogdan je srećan čovek

Atraktivna brineta gotovo da se uopšte nije ugojila, pa ponosno šeta uske kombinezone.

„Hvala ti, Bože na svemu”, napisala je Jovana u opisu serije fotografija na kojima pozira ponosno ističući trudnički stomačić.

Instagram

 

Podsetimo, Bogdan i Jovana sudbonosno „da” izgovorili su krajem jula. Venčanje se odigralo u manastiru Gračanica u prisustvu rođaka i bliskih prijatelja, a mlada je na sebi imala prelepu belu venčanicu širokog kroja.

Na prstima su svetlucale burme od belog zlata, a njihovi osmesi govore o velikoj ljubavi koja će uskoro biti krunisana prinovom.

 

Komentari. (0)

Loading