Sofija i Luka

Veliko slavlje u domu Sofije Milošević i Luke Jovića, par podelio emotivne trenutke: Svaki dan sa tobom je poseban

Autor:

09.09.2024 20:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Deca Sofije Milošević i Luke Jovića odrastaju okružena ljubavlju



Pored toga što važi za modnu ikonu, Sofija Milošević (33) privlači pažnju i kao javna ličnost sa gotovo 600.000 pratilaca na Instagramu. Manekenka i dizajnerka uzor je mnogim devojkama zahvaljujući lepoti i stilu koji je krase. 

Iako fascinira izgledom, verenica fudbalera Luke Jovića intrigira javnost i objavama koje deli putem društvenih mreža, a često se tu nađu i fotografije porodičnih trenutaka sa sinovima. Deca Sofije Milošević i Luke Jovića, Aleksej i Teodor, spontanim ponašanjem često izazivaju oduševljenje pratilaca.

Instagram

 

Par, koji je u vezi više od četiri godine, planira grandiozno venčanje koje će se održati u dve zemlje, a Sofija je poslednjih meseci u potpunosti posvećena organizaciji ovog događaja. 

Podsetimo, Luka je još 2020. godine Sofiju zaprosio na jahti, dok su se odmarali u Italiji. Tada je svojoj izabranici prvo uručio buket cveća, a zatim je kleknuo pred nju. Ona je, naravno, pristala. I već četiri godine javnost čeka naredni korak - venčanje.

Pročitajte Neposredno pred izlazak „orlova” na teren Sofija Milošević oduševila, kao prava žena fudbalera

Međutim, pre tog velikog slavlja obeležen je još jedan poseban dan – četvrti rođendan njihovog starijeg sina Alekseja.

Instagram screenshot @sofimilo

 

Tim povodom, ponosna mama je na Instagramu podelila niz dirljivih fotografija, uz emotivne poruke: „Moje sve puni četiri danas”, „Volim te tako puno”, „Jako sam ponosna na tebe”, „Ti si moj svet”, „Srećan rođendan, ljubavi”.

Pročitajte: Nisu samo dijamanti, evo šta je Luka poklonio Sofiji Milošević

Luka je takođe na poseban način čestitao rođendan sinu, objavivši snimak Alekseja kako šutira lopte, uz opis: 

„Beskrajna ljubav. Svaki dan sa tobom je poseban, hvala ti što mi ulepšavaš svaki trenutak. Srećan rođendan, tatin život, voli te tata najviše na svetu.”

Instagram screenshot @lukajovic

 

Osim mame i tate, Alekseju su rođendan čestitali i brojni porodični prijatelji i fanovi, a mnogi su se zapitali na koga deca Sofije Milošević i Luke Jovića više liče.

S obzirom na to da je Sofija nedavno podelila svoju fotografiju iz detinjstva, svima je jasno koliko su ona i njeni sinovi slični.

Komentari. (0)

Loading