Ceca u operi? Veliki hit izveden u klasičnoj verziji, folk zvezda ne krije oduševljenje (video)

Autor:

30.09.2024 15:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pesma Cece Ražnatović dobila klasično ruho



Od samog počerka karijere Ceca Ražnatović bila je mnogo više od pevačice. Ona je svojevrsni fenomen ovih prostora, o kojem su, doduše, mišljenja podeljena, ali jedno je sigurno – niko ne ostaje ravnodušan na pomen njenog imena.

Čak ni oni koji ne slušaju tu muziku mogli bi da navedu bar nekoliko njenih hitova, a sada je jedna pesma Cece Ražnatović stigla i do klasične scene.

Kako se navodi “Ceca Press”, nalog sa društvene mreže “Iks”, slovenački Mladinski orkestar klasične muzike je u repertar svoje turneje koja se održava širom te zemlje uvrstio i pesmu popularne pevačice.

Reč je o hitu iz 2004. godine, “Pazi s kime spavaš”, za koju je tekst napisala Marina Tucaković.

Pročitajte Ovu pesmu Ceca Ražnatović nije želela da snimi, postala je planetarni hit (video)

Komentari su oprečni, variraju od oduševljenja do “bljak” reakcija, ali mora se priznati da je većina onih koji su čuli izvedbu vrlo prijatno iznenađena.

Instagram printscreen

 

“Zaista genijalno”, “Od sada slušam ovu verziju!”, “Volim klasičnu muziku, a volim i 'Pazi s kime spavaš'”... Pesma Cece Ražnatović dobila je novo ruho, a evo šta ona kaže:

“'Pazi s kime spavaš' u izvedbi Slovenske filharmonije je sve što mi je danas trebalo”, napisala je uz snimak koji je podelila na Instagram storiju.

Komentari. (0)

Loading