Nada Topčagić

Nada Topčagić iskreno o svom pravom imenu i poreklu: Roditelje nisam mogla da biram, ali veru sam promenila

Autor:

01.10.2024 15:20

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Nada Topčagić otkrila da je promenila veru



Ko ne voli Nadu Topčagić, ne voli ni ljude, kaže jedna pošalica. No, ima tu dosta istine. Popularna folkerka poznata je kao veliki laf, uvek je dobro raspoložena i puna optimizma kojim osvaja sve u okolini.

Dugo se spekulisalo o pravom imenu poznate pevačice, a onda je ona odlučila da otkloni sve nedoumice. Tako je jednom prilikom Nada Topčagić otkrila istinu o svom poreklu, roditeljima i veri.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako je veliki vernik, folk zvezda nije rođena kao pravoslavka. Ne zove se ni Senada, kao što su mnogi pričali, iako nisu imali uvid u njena dokumenta.

- Moje pravo ime je Nada. Mogu da odu u Modriču, Tarevce, gde sam zavedena. Nikada nisam menjala svoje ime. Ko donese krštenicu, izvod iz matične knjige da sam ja Senada, odričem se svega što imam i poklanjam, jer moje pravo ime je Nada - bila je odlučna.

Pročitajte Gledaš da gubiš dete i nemoćan si, strašno je - Nada Topčagić o najtežim trenucima u životu

Međutim, u jednom intervjuu je ispričala da potiče iz muslimanske porodice.

Boško Karanović

 

- Meni tadašnji hodža nije dozvolio da sahranim oca kako ja želim, već pod njihovim uslovima i cenama. To je za mene bilo neprihvatljivo, a kako sam čula, oni su imali dil sa kamenorezačkom radnjom. Ja i ne znam gde je moj otac tačno sahranjen, orijentisala sam se ranije po četiri šljive, kojih danas više nema.

Pročitajte Od svih nekretnina, ova joj je omiljena - Nada Topčagić u vikendici na Tari gosti prijatelje sa estrade

Nada Topčagić otkrila je još neke stvari o sebi. No, dodaćemo, najvažnije je ko je kakav čovek, a nju svi vole, što dovoljno govori.

- Ime nikada nisam menjala. Kada sam rođena, u selu su bile svega tri ili četiri Nade. Meni su roditelji bili muslimani, ali roditelje nisam mogla da biram, veru sam promenila. Meni je Srbija sve pružila.

Komentari. (0)

Loading