Jelena Karleuša

Oči pune suza: Jelena Karleuša zaplakala na nastupu, obožavaoci sigurni da je Duško razlog

Autor:

13.10.2024 19:30

Foto: Antonio Ahel/M.M.ATAImages

Foto: Antonio Ahel/M.M.ATAImages

Jelena Karleuša zaplakala pred brojnom publikom



Pevačica Jelena Karleuša priredila je nezaboravan koncert građanima Stare Pazove, sa kojima je podelila snažne i iskrene emocije.

Jelena Karleuša zaplakala je u jednom trenutku tokom pesme, deleći jak emotivni naboj sa svojim obožavaocima. Ovaj emotivni trenutak mnogi su odmah povezali s njenim bivšim suprugom, Duškom Tošićem.

 

 

Jelena se pred publikom pojavila oko 21 čas, a njen stajling oduševio je sve prisutne. U elegantnom belom kostimu, sa pantalonicama koje su isticale njenu vitku figuru, a koje su ujedno poslužile kao jasan pokazatelj da je pevačica znatno smršala

Detalji od veštačkog krzna i moderne čupave čizme dali su poseban pečat njenom stajlingu.

Pročitajte Ovaj trenutak bio je presudan, otkriva Jelena Karleuša - Duško je saznao šifru mog profila...

Tokom tročasovnog spektakla, nizala je svoje najveće hitove, ali trenutak koji je najviše dotakao prisutne bio je izvođenje balada "Tihi ubica" i "Bivši dragi," koje su, kako mnogi veruju, posvećene upravo Dušku Tošiću. 

Screenshot TikTok/@mm1all

 

Tokom emotivnog izvođenja, pevačica nije uspela da zadrži suze. U prvi mah, fanovi nisu mogli da poveruju svojim očima kada je Jelena Karleuša zaplakala, a neki od njih su je držali za ruku kako bi joj pružili podršku i utehu.

Pročitajte Atina i Nika se najviše raduju - JK progovorila o bebi

Atmosfera je postala toliko emotivna da publika nije želela da se koncert završi. Glasno su uzvikivali "Jeco, volimo te!", što je dodatno ganulo Jelenu, utiskujući poseban pečat na bogato veče ispunjeno ljubavlju i emocijama.

Komentari. (0)

Loading