Monika Beluči

Monika Beluči blista uz Tima Bartona, drastičnom promenom imidža sinoć je sve oborila s nogu

Autor:

14.10.2024 14:50

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Monika Beluči oduševila promenom imidža, ljubav čini čuda



Ona obara s nogu i kada je zakopčana do grla i kada se ne ustručava da istakne svoje bujne obline. Ovo drugo, doduše, češće viđamo na filmovima nego na crvenom tepihu.

Ipak, sinoć je napravila izuzetak. Monika Beluči oduševila je posetioce filmskog festivala “Lumiere” u Lionu, kojem prisustvuje zajedno sa partnerom Timom Bartonom.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Italijanska diva i američki reditelj prošetali su pred fotografima držeći se za ruke, zaljubljeni kao na početku priče, a njihova ljubav planula je baš u ovom francuskom gradu.

Naime, na istom događaju, ali pre dve godine, Monika je Bartonu uručila priznanje za životno delo, i tako je, kaže urbana legenda, sve počelo.

Pročitajte Kada se ona pojavila na venčanju, svi su zaboravili na mladu - Monika zasenila sve u kombinaciji kakva se retko bira za ovakve prilike

Zanosna glumica, koja je nedavno proslavila 60. rođendan, protekle večeri iznenadila je drastičnom promenom imidža.

Obično je viđamo u monohromatskim izdanjima, crna je njena omiljena boja, a sada je napravila mali, ali efektan iskorak u svom modnom izrazu.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Odabrala je kreaciju kuće “Saint Laurent” u nijansi svetle čokolade. Haljina je istakla njenu ženstvenu figuru i raskošne obline, ali i ramena koja su, što je takođe iznenađenje, bila otvorena.

Klač i dijamantska “Cartier” narukvica kompletirali su ovaj sjajan autfit.

Pročitajte I Bog stvori superženu... Monika Beluči slavi 60. rođendan i izgleda bolje nego ikad

Monika Beluči oduševila je novim izdanjem, ostavljajući nas u nadi da ćemo nastaviti da je viđamo u nešto slobodnijim varijantama.Jer, ljubav čini čuda.

Komentari. (0)

Loading