Aleksandar Kukolj u novoj "Gloriji": Najbolje se jede na gladne oči
15.05.2017 17:34
Uoči velikih takmičenja šampion Evrope u džudou na nedavno završenom prvenstvu u Varšavi mora da vodi računa o svakom gramu telesne težine, posle čega se upušta u gastronomske ekskurzije na kojima jednaku važnost imaju kvalitet i količina hrane
Aleksandar Kukolj (25), aktuelni evropski prvak u džudou u kategoriji do devedeset kilograma, pobedu koja je donela veliku radost celoj naciji, suprotno našem mentalitetu, spletom čudnih okolnosti još nije stigao da proslavi na pravi način.
- Verovali ili ne, slavlja još nije bilo - iskren je Aleksandar.
- U Varšavi, veče posle pojedinačnog takmičenja za to nisam imao prilike jer sam morao da se spremam za ekipnu borbu koja se održavala sutradan. Po povratku kući od ludnice u kojoj sam se zadesio zbog osvojenog zlata dobro je da znam i gde mi je glava. To i nije neko čudo s obzirom na to da sam Srbiji doneo prvu veliku medalju u džudou. Tek sada, posle desetak dana, uspevam istinski da uživam u svom uspehu. Koliko god da sam verovao da mogu da uzmem medalju, malo sam iznenađen velikim publicitetom koji sam dobio. I konačno počinjem da razmišljam kako ću proslaviti najveći dosadašnji rezultat u sportskoj karijeri. Najverovatnije ću ga obeležiti u krugu bliskih prijatelja kod mene na placu. Biće tu puno dobre klope, što znači da ćemo “okrenuti” prase, a možda “zavrtimo” i jagnje.
Ostatak ovog zanimljivog intervjua pročitajte u novom broju časopisa “Gloria” koji je u prodaji od 12. maja!
Komentari. (0)