Aleksandar Josipović: Ne vidim zašto je toliki bauk da muškarac zaplače

Autor:

02.04.2017 15:49

Foto:

Foto:



On je umetnik, koreograf, predavač i šampion u sportskom plesu. Jedini je Srbin i ujedno najmlađi muškarac koga su angažovali u čuvenom “Mulen ružu”. Ipak, domaća publika ga se najčešće seća kao intrigantnog sudije iz šoua “Ples sa zvezdama”, koji nema dlake na jeziku.

Za sebe kažete da ste Jugosloven jer ste dete iz mešovitog braka. Ipak, niste tipičan Balkanac jer ne krijete emocije. Da li umete da zaplačete i u kojim trenucima?

– U poslednje vreme se više osećam kao jednorog. Emocije u mom životu su tu da se iskažu i pokažu. Kod mene ne postoje loše ili dobre emocije. Ljutnja je emocija baš kao i radost. Nije ni pogrešna ni ispravna – jednostavno postoji. To je deo nas samih koji nas čini ljudima. Mada, u poslednje vreme primećujem da neki ljudi žele samo dobre emocije non-stop. Ali život nije digitron da se sve izračuna.

A suze su sasvim ok. Ne vidim zašto je toliki bauk da i muškarac zaplače. Zaplačem u raznim situacijama, mada sam poslednji put plakao od smejanja. I neke gluposti znaju da me zasmeju, rekao je Aleksandar u razgovoru za magazin "Gloria".

Komentari. (0)

Loading