Lepota, šarm i "Strasti Toskane": On je Roberto Farnesi, najpoželjniji Italijan

Autor:

30.01.2017 18:53

Foto:

Foto:



Roberto Farnesi je, ako pitate Italijanke, najpoželjniji muškarac, ali on za sebe kaže da je prosečan i da mu titula seks simbola uopšte ne laska.

Zavodnika Alesandra iz serije “Strasti Toskane“ italijanski mediji godinama opisuju kao velikog zavodnika i lepotana čija harizma uveliko utiče na popularnost projekata u kojima se pojavljuje.

Kad čuje da ga nazivaju lepotanom, harizmatični glumac prodornog pogleda odmahuje rukom i ističe da ima 44 godine i da mora svakog dana da trči da bi ostao u formi.

- Nikad nisam voleo da budem pod pritiskom jer ne mogu da budem savršen u svakom trenutku. Nisam više u cvetu mladosti i zato ne volim kad me nazivaju lepotanom. Ljudi nisu ni svesni koliko se moram žrtvovati da bih ostao u formi. Svaki dan trčim, leti plivam i redovno idem u teretanu, ali opet imam mana.

O svojoj ulozi i o uspehu serije "Strasti Toskane“ Roberto kaže:

- Za glumca je prava sreća kad mu je publika naklonjena. Teško mi je da poverujem da ljudi, posebno žene, gledaju seriju samo zato što sam im zgodan. Nešto je moralo da ih privuče mom liku: pozitivac je, iako je isprva ljut muškarac kojem su ubili oca. Da je mogao, izabrao bi drugi život, ali mora prihvatiti taj koji ima

Kad god se Farnesi pojavi u nekoj seriji, koje već godinama snima, gledanost poraste.

Njegova uloga u seriji “Strasti Toskane“ zaintrigirala je mahom žensku publiku u Italiji, ali činjenica da na italijanskom Kanalu 5 privlači u proseku pet miliona gledalaca po epizodi, svedoči o tome da je serija okupila vrhunsku ekipu koja tumači sjajne likove u ovoj uzbudljivoj dramskoj seriji.

I dok lepši pol pati za njim, a muškarci su ljubomorni na njegovo zavodničko umeće, glumac više nema vremena za flertovanje jer je u srećnoj vezi sa Rauzi Đangare (24), koja bi po godinama mogla da mu bude ćerka. Zbog te veze Roberto je postao meta izrugivanja italijanske javnosti.

Buon anno! #2017 #marinadipisa

A photo posted by Profilo Ufficiale (@farnesiroberto) on Dec 29, 2016 at 2:44am PST

Nakon što je bila s televizijskim voditeljem Karlom Kontijem (53), seksepilna Roberta Morise (30), koja je 2004. godine bila na izboru za Miss Italije, zavela je i junaka “Toskane”. Turbulentna veza iz 2012. nije dugo trajala. Roberto je navodno ostavio imenjakinju jer ga je stalno gušila ljubomornim i histeričnim ispadima i pravila mu skandale na na poslu.

Zašto je za neke glumice serija “Sulejman Veličanstveni” bila presudna

- Upoznao sam mnogo vršnjakinja, išao na sudare, ali nije bilo hemije. Mnoge su bile toliko neozbiljne i nezrele da bih radije bio sam nego planirao budućnost s njima. Tek sam s Rauzi spoznao da su godine samo broj, nebitne su i ne smeju da budu biti prepreka u ljubavi

Iako su im predviđali brzi raskid, par je srećan, a njeni roditelji prihvatili su vremešnog zeta.

#buongiorno!

A photo posted by Profilo Ufficiale (@farnesiroberto) on May 4, 2016 at 11:45pm PDT

Mlađana Rauzi poreklom je iz Afrike, trenirala je atletiku i takmičila se u trkama na 100 metara. Nema nikakve ambicije da postane deo filmskog sveta.

Roberto kaže da je njegov otac 24 godine stariji od njegove majke, a imaju brak iz snova kakav i on priželjkuje.

Strasti Toskane: Životna priča glumice Ane Sofroncik

- Romantičan sam i trudim se da mi veze ne upadnu u monotoniju. Žene treba iznenaditi sitnicama kad ih uopšte ne očekuju

 

Komentari. (0)

Loading