Njegovo ime je Getsbi, Milutin Getsbi: Upoznajte najuticajnijeg Srbina u svetu šou-biznisa i velikog prijatelja svetskih zvezda

Autor:

27.07.2024 18:01

Foto: Andreas Rentz/Getty Images

Foto: Andreas Rentz/Getty Images

Milutin Getsbi je najuticajniji Srbin u svetu šou-biznisa



Milutin Getsbi je najuticajniji Srbin u svetu šou-biznisa

Ova zanosna mlada dama je moje kumče, pohvalila se Šeron Stoun pre dve godine uz fotografiju sa lica mesta – crvenog tepiha na Kroazeti, tokom Filmskog festivala u Kanu.

Društvo holivudskoj divi pravila je lepa Helena Getsbi, ćerka Milutina Getsbija, najuticajnijeg Srbina u svetu šou-biznisa. On je na čelu humanitarne organizacije amfAR, a slavna glumica jedan je od ambasadora te fondacije u čije ime često vodi humanitarne aukcije od Kana do Njujorka.

Kevin Winter/Getty Images

 

Dakle, postoji i srpski Veliki Getsbi. I nosi staro srpsko ime.

Pročitajte: Pre 24 godine Šeron Stoun postala je mama, Roan je njen centar sveta

Milutin je uspešan poslovni čovek, producent holivudskih filmova i osvedočeni filantrop koji je u stanju da okupi čitava jata svetskih zvezda na jednom mestu. 

Pozira u zagrljaju sa Leonardom Dikapriom, Goldi Hon, princom Albertom, da navedemo tek neka od zvučnih imena s kojima je blizak.

Vivien Killilea/Getty Images

 

Šarmantan i uvek nasmejani gospodin dobro je poznat u visokim krugovima, a između ostalog pokrovitelj je i brojnih aktivnosti za pomoć srpskom narodu i svetinjama.

Tokom kampa prijateljstva održanog u julu 2018. u manastiru Mileševa, otkrio je da mu je to bila prva poseta Srbiji posle 33 godine.

Kevin Winter/Getty Images

 

Iako retko dolazi, Milutin Getsbi neumorno organizuje dobrotvorne misije, a viđali smo ga i na humanitarnim gala večerima koje u inostranstvu priređuje Fondacija Novaka Đokovića.

Pre nekoliko dana tajanstveni biznismen ponovo se našao u društvu zvezde "Niskih strasti" na gala događaju "Knights of Charity", organizovanog u dvorcu nedaleko od Kana.

Andreas Rentz/Getty Images

 

Njegova ćerka, koja ima 22 godine i niže uspehe u svetu modelinga, nasledila je ljubav prema ljudima i takođe je veoma predana humanitarnom radu, čak je pokrenula nekoliko sopstvenih projekata.

Pročitajte: Holivudska diva ponovo bacila Kan pod noge i predstavila prelepu Srpkinju

“Moj otac je život posvetio nekim od najvažnijih ciljeva i želim da jednog dana budem kao on. Zaista je inspirativno posmatrati kako naporno radi da bi ovaj svet postao bolje mesto”, istakla je lepa Helena.

Komentari. (0)

Loading