Marija i Milan Popović

Voditelji i partneri Marija i Milan Popović za jednu stvar tvrde da je najveća greška roditelja, a nasleđe je za ceo život

Autor:

05.10.2024 20:10

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Marija i Milan Popović pozdravljaju publiku sa malih ekrana i dele porodične vrednosti



Poznati voditeljski par, Marija i Milan Popović, uspešno vode svoje karijere ali neguju i zdrave porodične vrednosti. Marija je voditeljka emisije “RTS ordinacija”, a Milan vodi emisiju “Moja dedovina”.

Ovaj par ima važnu poruku za sve roditelje koji se trude da svojoj deci u nasleđe ostave prave vrednosti i zdrave navike.

Jelena Jovanov

 

Zajedničku Instagram-stranicu “Zdrava porodica”, Marija i Milan Popović koriste kako bi predstavili izazove koje nosi roditeljstvo, dok jasno ističu da prioriteti koje nameće moderno društvo nisu pravi.

- Današnje vreme nas tera da radimo previše i da stalno jurimo za novcem. Mislimo da ćemo time obezbediti deci bolju budućnost, ali zapravo zanemarujemo ono najvažnije, zdravlje - ističe Milan.

On dodaje da deca danas imaju mnogo više mogućnosti nego što su roditelji imali, pa je ključno naučiti ih zdravim navikama i brizi o sopstvenom zdravlju.

Podsećamo, Marija i Milan Popović zajedno su više od 15 godina i imaju ćerku Sofiju.

Pročitajte Andrija Kuzmanović promenio lični opis, smršao 30 kg, ništa lakše

Milan je svoje reči dokazao ličnim primerom – nakon što je otkrio da pati od insulinske rezistencije, odlučio je da preuzme kontrolu nad svojim zdravljem, smršao je 20 kilograma i rešio problem uz pomoć stručnjaka. 

Marija i Milan Popović imaju jasnu poruku za sve roditelje: - Najveće bogatstvo koje možete ostaviti deci je zdravlje.

Jelena Jovanov

 

Marija, koja je postala majka sa samo 24 godine, uvek je stavljala porodicu ispred karijere, što smatra najvećim uspehom. Uprkos izazovima s kojima se susretala, uspela je da balansira između posla i roditeljstva, uz veliku podršku supruga i porodice.

Pročitajte Veliko slavlje u domu Sofije Milošević i Luke Jovića, par podelio emotivne trenutke - svaki dan sa tobom je poseban

Danas, Marija i Milan Popović uživaju u roditeljstvu i trude se da svom detetu ostave ono što smatraju najvrednijim nasledstvom, zdrav način života i prave vrednosti.

Komentari. (0)

Loading