Novakova poruka pred istorijski meč

Autor:

20.11.2016 14:55

Foto:

Foto:



Ljubitelji tenisa, bez obzira kom igraču su naklonjeni, nisu mogli da zamisle bolji meč od onog koji će se dogoditi u finalu mastersa u Londonu.   Novak Đoković i  Endi Marej boriće se za titulu najboljeg u najtežem meču koji su odigrali do sada. Ako Novak pobedi povratiće mesto najboljeg na svetu, a ako Marej bude bolji zadržaće prvu pozicju na ATP listi.

I jedan i drugi  teniser  žarko žele da pobede, pa je  jako teško zadržati smirenost. Svetski mediji se utrkuju sa prognozama, a ovi moderni gladijatori, kako tenisere sve češće nazivaju, obezbediće nam uživanje u vrhunskom tenisu.

Srbija svim srcem bodri Novaka i šalje mu podršku da godinu završi onako kako je i započeo, kao suvereni gospodar belog sporta. On je pred ovaj istorijski meč poslao poruku rivalu koja je oduševila svet.

- Dvojica nas je na terenu, hajde da počnemo od toga. Hajde da pokušamo da uživamo u tom sjajnom meču koji ćemo igrati jedan protiv drugog. Nije se to dešavalo puno puta u istoriji tenisa. Nikad? Eto, privilegovan sam i čast mi je što ću biti deo istorije sutra zajedno sa Endijem. To je najveći meč koji smo odigrali jedan protiv drugog - rekao je Đoković.

Komentari. (0)

Loading