Nikola Rokvić ima emotivnu poruku za majku

Autor:

17.10.2016 22:39

Foto:

Foto:



Popularni pevač često ističe koje su prave životne vrednosti za njega i koliko mu je porodica važna. On je nedavno sa lepom manekenkom Bojanom Barović dobio ćerku Leonu i uživa u roditeljstvu,  ali još jedna dama ima posebno mesto u Nikolinom životu.

Naime, danas njegova majka Slavica slavi rođendan, a pevač se potrudio da na jako dirljiv i emotivan način ulepša majci ovaj poseban dan.

- Majko moja i ponosna bako srećan ti rodjendan! Da si nam živa i zdrava , dobra i nasmejana još mnogo godina! Hvala ti na svemu što si nam pružila u životu - napisao je pevač uz fotografiju njegove majke.


Obožavaocima je ovo bilo posebno interesantno jer se Slavica retko pojavljuje u medijama, pa je mnogima ovo prvi put da vide suprugu Marinka Rokvića.

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Aug 13, 2015 at 10:18am PDT

Nikola ne zapostavlja ni oca. Pre nekoliko dana on je ponosno objavio fotografiju sa slavnim tatom, i pokazao kako zajedno uživaju u provodu.

Kada sa tatom odem na rodjendan ?Uskoro nova emisija na RTS-u...

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Oct 12, 2016 at 10:03am PDT

Iza porodice Rokvić je godina ispunjena lepim događajima. Osim što su se Nikola i Marko venčali, dobili su i prinove pa je tako srećna porodica bogatija za dva člana.

Porodica Rokvić

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Oct 4, 2016 at 12:11pm PDT

Komentari. (0)

Loading