Kejt blistala u Dolče i Gabana haljini

Autor:

28.09.2016 10:33

Foto:

Foto:



Zvanična poseta Kanadi princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton u fokusu je svih inostranih medija, a posebnu pažnju privlači vojvotkinja od Kembridža. Odnosno, njen stil.

I ovog puta, prilikom posete ruralnom mestu Kelouni u Britanskoj Kolumbiji, Kejt je pokazala besprekoran ukus za oblačenje. Tamniji zeleni kaputić i šal sa škotskom karo šarom, savršeno su uklopljeni.


U toku podneva, kad je otoplilo, vojvotkinja je pokazala predivnu Dolče i Gabana tamnozelenu haljinu sa kratkim rukavima. Zlatni dugmići su jedini detalj na ovoj haljini jednostavnog kroja koja staje 3.500 dolara. Odličan izbor su bile i salonke u "nude" boji.

Ali, ni princ Vilijam nije ostao neprimećen. Na ženskoj odbojkaškoj utakmici na lokalnom univerzitetu, njegovo prisustvo je izazvalo pometnju među mladim sportistkinjama, koje su se kikotale i nisu mogle da sakriju oduševljenje što upoznaju princa.

Kraj posete ovom mestu, koje su takođe posetili princ Čarls i princeza Dajana pre 30 godina, obeležila je degustacija lokalnih specijaliteta.

Za to vreme su trogodišnji princ Džordž i šesnaestomesečna princeza Šarlot bili u sigurnim rukama bebisiterke u Viktoriji, gde je kraljevska porodica smeštena za vreme posete Kanadi.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading