Rade Šerbedžija: Nisam ljubomoran na mladiće svojih kćerki, već samo što više nisu moje devojčice

Autor:

25.03.2017 14:20

Foto:

Foto:



Za dve i po decenije zajedničkog života Rade Šerbedžija (70) i Lenka Udovički (49) preturili su preko glave mnogo toga. Sve je izgledalo kao doboš torta, ređale su se sreće i tuge, uspesi i razočaranja, osmesi i suze.

Iako su u braku četvrt veka, Lenki i Radetu nije dosadno. Naprotiv. Uvek dele nežnost i ljubav. Imaju tri kćerke. Nastarija Nina (24) živi u Kaliforniji, Vanja (22) studira psihologiju u Beču, a Milica (19) je završila srednju školu. Kao i svakom ocu ženske dece i Radetu je teško što mu se kćerke osamostaljuju i napuštaju roditeljski dom.

Rade Šerbedžija o radu sa sinom Danilom: Lepo je to, ali ponekad se kao pas i mačka svađamo

- Nisam ljubomoran na njihove mladiće i što vode ljubav s mojim kćerkama. To je prirodno. Ljubomoran sam što više nisu moje devojčice - priznaje Rade, a Lenka dodaje kako nije uvek bilo lako podizati tri devojčice:

- S Ninom smo imali najmanje problema. Ona je još kao mala bila zrela i odgovorna. To je lako objasniti. Kako je prvo dete, u nju smo ulagali svu ljubav i vreme kojim smo raspolagali. Vanja i Milica su morale da se bore za pažnju. Vanja je sa dve godine sama otvarala frižider da uzme kašu od šargarepe, dok smo Rade i ja hranili najstariju kćerku. Prošli smo sve njihove faze adolescencije. I s velikim olakšanjem mogu konstatovati da je najgore prošlo. Bilo je gadnih dana. Pretnje Radetu, napadi na moje sestre u Beogradu. Sve smo to pregurali zajedno. Kao što nikada nisam posumnjala u vrednosni sud mog supruga, tako sam znala da moje sestre Kori i Lidija nikada nisu uradile ništa loše- rekla je Lenka u razgovoru za magazin "Gloria"

Komentari. (0)

Loading