Danica Ristovski: I danas uzdrhtim kad slučajno sretnem mog Lazara

Autor:

15.03.2017 18:54

Foto:

Foto:



Danica i Lazar Ristovski u braku su već gotovo četiri decenije. Upoznali su se kada je Danica upisala studije i prepoznali čim su se videli.

Građanski brak sklopili su 1980. u opštini, odakle su otišli na ručak kod njenih. Nisu želeli pompezno venčanje jer su smatrali da je sama ljubav dovoljna. On nije bio u odelu, niti ona u venčanici. Bili su jednostavno odeveni.

- Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo. Kada se rodio naš sin Petar, stalno sam se osmehivala, a kada je na svet došao Jovan, spoznala sam šta zaista znači superiornost nad životom u najlepšem smislu. Imati jedno dete je san, a tek dvoje beskrajna lepota. Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća. Maštala sam da imam dva dečaka. Petar i Jovan su sada ljudi, emotivni, pošteni i radni. Džentlmeni kao njihov otac. Uvek sam želela sve. Šta će mi karijera ako nemam s kim da se radujem? - rekla je dramska umetnica u razgovoru za magazin Gloria.

Iako je glumica raskošnog talenta koji je dokazala u brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu ono što je kao ženu raduje pre svega je porodica, koja je na okupu i srećna. Uživaju u domu na Gardošu, a leti krstare svojom jedrilicom “Aurora”.


- Stižem da ispunim sve obaveze i u poslu i u porodici jer sam uspostavila prioritete. Imam i prijateljice, divne i odane. Sve smo filmofili. Što se porodice tiče, ja imam recept. Znam kako najbolje funkcioniše. Mi Ristovski zajedno smo ga smućkali i nemam nameru da ga delim.

Komentari. (0)

Loading