Miša Barton posle psihičkog sloma: Sipali su mi drogu u piće

Autor:

29.01.2017 21:44

Foto:

Foto:



Brojne su blagodeti koje slava nosi sa sobom: novac, lagodan život, poštovanje obožavalaca. Da popularnost ima i mračnu stranu uverili smo se mnogo puta, a jedan od poslednjih primera je glumica Miša Barton koja je hospitalizovana na psihijatriji nakon što je pronađena kako naga vrišti na terasi svog doma.

Ova vest potresla je javnost, posebno jer je glumica već imala nervni slom 2009. godine a  njeni obožavaoci slute da je breme slave bilo preteško za nju jer je pred svetlima reflektora još od detinjstva.

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on Oct 20, 2016 at 4:46am PDT

U paklu nasilja: nekad zlostavljane, danas slavne

Incident se dogodio prilikom proslave njenog rođendana, a glumica je za magazin People objasnila šta se dogodilo te kobne večeri

- Izašla sam s prijateljima u sredu veče da proslavimo moj rođendan. Dok sam ispijala piće, shvatila sam da nešto nije u redu sa mnom jer sam postala nestabilna, a to stanje je nastavilo da se još više pojačava u narednih nekoliko sati. Dobrovoljno sam zatražila profesionalnu pomoć, a u bolnici su mi rekli da mi je data droga GHB. Nakon što sam tamo provela noć, sada sam kod kuće i osećam se dobro - izjavila je nakon što je puštena iz bolnice.

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on Sep 16, 2016 at 6:12am PDT

Miša je 2007. godine uhapšena i optužena za posedovanje narkotika, a osim toga glumica se već godinama bori sa anoreksijom.

Komentari. (0)

Loading