Princeza Dajana

Kažu da je ona vanbračna ćerka princeze Dajane, sličnost je neverovatna

Autor:

18.04.2024 12:47

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Vanbračna ćerka - ko je Sara Spenser?



Nije retkost da se priča o tome da članovi kraljevske porodice imaju vanbračnu decu, a posebno je intrigantna priča o navodnoj vanbračnoj ćerki princeze Dajane.

Pojedini članovi kraljevske porodice su navodno već upoznali devojku koja bi mogla da postane nova kraljica, tvrde španski mediji.

Hulton Archive / Getty Images

 

Mediji su spekulisali da kralj Čarls (75) i pokojna princeza Dajana imaju vanbračnu ćerku koja se zove Sara Spenser i živi u Americi, ali navodno nije poznata javnosti.

Svojevremeno je Sara objavila svoju fotografiju i tada su svi bili ubeđeni da je istina ono što govori, jer je sličnost sa Čarlsom i Dajanom navodno ogromna.

Pročitajte Nikada je nije probala, bila je izgubljena - Rezervna venčanica princeze Dajane završila u muzeju (foto)

Kako je 2022. pisala Marca, Vilijam i Hari su imali želju da upoznaju sestru, a navodi se čak i da ju je Kejt videla dok je bila u Americi.

- Upoznavanje je dogovoreno, ali samo za suprugu princa Vilijama Kejt Midlton. Bila je vrlo impresionirana kada je videla sličnost između Sare i princeze Dajane - rekao je izvor svojevremeno.

Sara Spenser je rođena 1981, pre Vilijama, što bi ovu ženu, da zaista ima neke veze sa Čarlsom i Dajanom, činilo naslednicom trona, prenosi glossy.rs.

Pročitajte Novi skandal trese kraljevsku porodicu, kome je kraljica Elizabeta ostavila najviše novca?

Priča o dolasku Sare na svet je poprilično šokantna. Navodno je kraljica Elizabeta II htela da se uveri da Dajana može da ima decu, pa je probala vantelesnu oplodnju, tvrde oni koji veruju u ovu bizarnu teoriju zavere.

Photo by Dennis Oulds/Central Press/Getty Images

 

A ako mislite da je to previše sumanuto, ovo će vas ostaviti bez reči: lekar koji je izveo postupak navodno je ukrao Dajanine jajne ćelije i Čarlsovu semenu tečnost i iskoristio uz pomoć surogat-majke.

Ona je, dalje ide priča, 1981. rodila devojčicu Saru. Kada je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći 1997, Sara se navodno strašno uplašila za svoj život i otišla u Ameriku, gde živi i danas. 

 

Komentari. (0)

Loading