Ceca Ražnatović

Ovog leta Ceca neće nastupati, priznaje: On mi je važniji od svega

Autor:

11.05.2024 12:00

Foto: F.S./ATAImages

Foto: F.S./ATAImages

Novi album Cece Ražnatović se sa nestrpljenjem očekuje



Novi album Cece Ražnatović čeka se odavno, a folk diva je kako je i sama otkrila bila poprilično neozbiljna kada je reč o selekciji novih pesama.

U međuvremenu doživela je i ogroman gubitak, kada je njena dobra prijateljica i tvorac mnogih njenih hitova, Marina Tucaković, preminula 2021. godine pa je Ceca sve projekte na neko vreme pauzirala.

M.M./ATAImages

 

Pevačica do leta ima još nekoliko zakazanih koncerata širom regiona, a kako je planirala, vrele letnje dane provodiće u studiju u želji da što pre snimi sve nove pesme.

- Petnaestog juna imam koncert u Kumanovu, a posle toga se nadam da će moj menadžer biti milosrdan da me pusti da uživam u utakmicama na kojima igra moj zet na Evropskom prvenstvu.

Planiram da ne radim u toku leta zato što spremam album, i jako se radujem i onako baš sam ushićena.

Pročitajte Nakon Željkove smrti Ceca Ražnatović je decu odgajala sama, njene reči će svaki roditelj razumeti (video)

- Stvarno mi treba odmor i treba mi fokus na taj album jer ako ja non-stop putujem tamo, vamo, umorim se i gubim energiju.

Zato mi treba dosta energije, vremena provedenog sa mojim saradnicima i to je prosto projekat koji zahteva da mu se potpuno posvetite, drugačije ne može - izjavila je nedavno folk diva.

youtube printscreen

 

Vest da će novi album Cece Ražnatović uskoro ugledati svetlost dana obradovala je njene fanove, a po svemu sudeći za narednu godinu planira i taj dugonajavljivani koncert na Ušću.

Podsećanja radi, ona je nedavno ukrstila glasove sa kolegom i dobrim prijateljem Željkom Joksimovićem, te se veruje da će njihov duet pre leta izaći, čemu se oboje neizmerno raduju.

Komentari. (0)

Loading