Ivica Iliev

Kraj nakon 20 godina braka: Razvodi se Ivica Iliev

Autor:

10.05.2024 22:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Razvodi se Ivica Iliev, ovo su detalji



Razvodi se Ivica Iliev, vest je koja je odjeknula u domaćim medijima. Bivši fudbaler razvodi se od svoje supruge Ivane nakon skoro 20 godina braka, saznaje Kurir.

Šta je uzrok krahu braka za sada nije poznato, ali je ova informacija mnoge iznenadila, budući da su Ivica i Ivana važili za jedan od najskladnijih parova s domaće javne scene.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ivanin najbolji drug bio mi je saigrač u juniorskim danima. Iako je te večeri imala neke druge planove, pristala je da sa njim prvo svrati na žurku, na kojoj sam bio i ja.

Tada smo se upoznali, malo smo porazgovarali, ali ništa se nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, i opet nije bilo ništa, možda i zbog toga što joj se to veče udvarao još jedan dečko.

Treći put smo se našli na proslavi mog osamnaestog rođendana.

Tražio sam broj telefona od zajedničkog druga, pozvao sam je i ostalo je istorija - rekao je fudbaler svojevremeno za magazin HELLO!.

Pročitajte Ima milione, od dece zahteva da idu na posao, nećete verovati gde radi Batistutin sin - Mogu da mu kupim ferari, ali neću!

Ivica i Ivana venčali su se u junu 2005. godine. Svadba je održana u Domu vojske, a prisustvovali su brojni fudbaleri: Savo Milošević, Igor Duljaj, Vladimir Ivić i mnogi drugi.

Prvi profesionalni ugovor Iliev je potpisao sa nepunih osamnaest godina sa Fudbalskim klubom „Partizan”, a u matični klub vratio se i po završetku igračke karijere kao sportski direktor.

Iako je oduvek bio predan poslu, Iliev je pre svega porodičan čovek, kome su na prvom mestu troje dece, Leon, Lara i Luka.

Na vrhuncu karijere, sa samo trideset četiri godine, fudbaler je stavio tačku na taj segment života kako bi se maksimalno posvetio svojim naslednicima.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (0)

Loading