Teodora i Karlo

Gloria donosi ekskluzivne fotografije sa venčanja Teodore Bjelice i Karla Muhara, zagrljaj majke i ćerke će vas rasplakati

Autor:

12.05.2024 21:00

Foto: Marko Andrijašević

Foto: Marko Andrijašević

Venčanje Teodore Bjelice i Karla Muhara bilo je kao iz bajke



Jedna godina je bila potrebna glumici iz Beograda Teodori Bjelici (29) i fudbaleru iz Zagreba Karlu Muharu (28) da shvate da su pronašli ljubav za ceo život.

U želji da što više vremena provode zajedno, umesto da se kao do sada viđaju kad im to dozvole profesionalne obaveze, odlučili su da se venčaju. Venčanje Teodore Bjelice i Karla Muhara je organizovano u Zagrebu.

Marko Andrijašević

 

Mladoženja je dobio samo nekoliko slobodnih dana od kluba u kome ove takmičarske sezone nastupa, rumunskog Kluža, zbog čega je svaki detalj morao da bude dobro isplaniran.

Brak su sklopili na otvorenom prostoru, uprkos hladnom vremenu.

- Svadbu smo organizovali u klubu “Šumice” u Sesvetskoj šumi.

Bio je neobično hladan dan za ovaj period godine, svi prisutni su se prilično smrzli, osim mene, pošto sam bila toliko uzbuđena da ništa nisam osetila, hladnoća mi nije nimalo smetala - priča Teodora.

Venčanje Teodore Bjelice i Karla Muhara bilo je bajkovito

Slavlje, na kome je bilo 120 zvanica, krenulo je posle podne i završilo se sutradan ujutro.

- Žurka je bila super, svi gosti su se odlično proveli, posebno je hvaljena klopa. Verujem im na reč, pošto osim svadbene torte ništa nisam stigla da probam.

Bend “Haus” smo slušali ranije i veoma nam se svideo, pa smo poželeli da nam upravo oni sviraju na venčanju.

Karlo je izrazio želju da mu umesto prvog plesa otpevam pesmu “Da te volim malo je reći” Aleksandre Kovač, jer je ta kompozicija obeležila našu vezu od upoznavanja.

Uprkos gladi i tremi, uspela sam da mu ispunim želju. Kasnije sam uzela mikrofon i pevala za svoju dušu. Iskreno, čitav taj dan mi je proleteo, volela bih da je trajao duže.

Marko Andrijašević

 

Teodora je odabrala vintidž venčanicu, prvu koju je probala. Uz nju su do punog izražaja došli biseri koje je dobila od drugarice koja izrađuje nakit.

Ona im je napravila i burme, koje su odmah posle venčanja otišli da smanje pošto su oboje dosta smršali pripremajući svadbeno veselje u samo nekolio dana, koliko je mladoženja dobio odsustva iz kluba.

Njih dvoje su se upoznali prošle godine preko zajedničke drugarice i ubrzo shvatili da su jedno za drugo.

Pročitajte Venčanje u strogoj tajnosti - Udala se Teodora Bjelica, majka Gordana nikad srećnija (foto)

- Karlo me je osvojio dobrotom, ima istu dušu i isti pogled na svet kao ja. Mnogo je romantičan, što mi se veoma sviđa, a uz to je pravi džentlmen.

Poseduje lepe manire, recimo, svaki put mi otvara vrata ili pridržava kaput. Divno je vaspitan, porodica mu je dobra, pošteni su i normalni ljudi.

Jednom rečju, muškarac iz snova, što bi se reklo. I mojoj mami Gordani se veoma dopao, odavno su se sprijateljili, a kad sam joj rekla da ćemo se venčati, nedelju dana nije prestajala da plače od sreće.

Prosidba je usledila posle nekoliko meseci poznanstva, na najromantičniji način, i to, kako kaže Teodora, potpuno neočekivano.

Marko Andrijašević

 

- Bili smo na auto-putu, vozili smo se ka Rumuniji, pošto Karlo igra u klubu u Klužu. Rekao mi je da ne želi više da čeka ni časa i pitao me da budem njegova žena.

Naravno, odmah sam pristala, otplakala desetak minuta i posle toga se brzo smirila. Kasnije je sve bilo lako, oko svih detalja venčanja smo se vrlo brzo dogovorili i usaglasili.

Do kraja sezone on će ostati u Rumuniji, biću tamo s njim, a na leto nam, verovatno, predstoji selidba. Sad ću kao supruga sportiste videti u šta se upuštam, mada sam i sama zbog modelinga i glume praktično čitav život na točkovima.

Radovaću se gde god da odemo, najvažnije mi je da budemo zajedno i da je sa nama moj pas Žuži.

Marko Andrijašević

 

Karlo otkriva da ga je Teodora osvojila mnogo čime, ali pre svega dobrotom i jednostavnošću.

- Dovoljno je da je pogledam u oči. Dopalo mi se što poseduje izraženo samopouzdanje i istovremeno čvrsto stoji na zemlji. Osvojila me je kompletnim svojim bićem.

Posle prvog dana koji smo proveli zajedno, osetio sam nešto neopisivo. Odmah mi je bilo jasno da je ona “prava”. Zbog toga sam je zaprosio.

Nas dvoje smo potpuno isti, nije nam važno gde smo i šta radimo, samo da smo zajedno. Nikad ništa ne planiramo, kod nas se sve događa spontano, pa je takva bila i veridba.

Marko Andrijašević

 

- U tom trenutku sam osetio energiju i postavio joj pitanje. Nije bilo nimalo treme.

Zagrepčaninu se veoma dopada naša prestonica, zbog čega rado u njoj provodi vreme.

- Za Beograd me vežu najlepše uspomene, jer su mi se tu dogodile najlepše stvari, u njemu sam pronašao ljubav života.

Najsnažniji utisak na mene su ostavili ljudi koji su vrlo pristupačni, znaju da cene život i njegove prave vrednosti.

Marko Andrijašević

 

Teodora dodaje da se njen suprug ovde oseća kao kod kuće, kako i dolikuje srpskom zetu.

- Kad Karlo bude završio karijeru, živećemo na relaciji Beograd-Zagreb. U Beograd ću se uvek vraćati, tu je moj dom. Mama zna da sam u sigurnim rukama, srećna i voljena, mažena i pažena, što joj mnogo znači jer sam jedinica.

Komentari. (0)

Loading