Ceca Kitić

Verovali ili ne Svetlana Kitić ima ovoliku penziju, počela je da radi i u pekari

Autor:

11.05.2024 20:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Penzija Svetlane Kitić nije tajna



Najbolja rukometašica na svetu svih vremena Svetlana Ceca Kitić (63) poslednjih godina promenila je život iz korena.

Otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela.

Antonio Ahel ATA Images

 

- Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam izašla prezasićena, u rukometu sam bila 45 godina i pauze sam pravila samo kad sam rađala decu. Loptu više nisam mogla da pogledam.

A i htela sam da se odmorim. I odmarala sam se, a korona je produžila odmor. Nakon sportske karijere, želela sam da radim nešto.

Moj kum Radivoje Korać rekao mi je da otvara pekaru sa još dvojicom saradnika i pozvao me da budem četvrti partner. Prihvatila sam - iskreno je pre nekoliko godina priznala Svetlana Kitić za "Blic". 

Penzija Svetlane Kitić danas je ovolika

Deca Svetlane Kitić danas su velika. Sin Nikola zaposlen je na aerodromu, ćerka Sandra je na kruzeru u Nemačkoj, a sa starijom Marom radi u pekari.

Ono što je mnogima zanimljivo jeste činjenica da penzija Svetlane Kitić nije mala i da je ona posao u pekari zaista krenula da radi kako bi bila angažovana u nečemu. 

Pročitajte Svetlana Kitić potvrdila tragične vesti - Neka te anđeli čuvaju

- Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali zašto da ne radim kad mogu? Ćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i lepša od nje - izjavila je Ceca za "Svet".

Ceca je navela i da joj je penzija 1.500 evra. 

Antonio Ahel ATA Images

 

 

Komentari. (1)

Loading
Mirko

13.05.2024 07:09

Lekar specijalista ima platu 1200e! Samo ću to reći, pametnom dovoljno!!!