Frančesko Toti

Frančesko Toti načisto propao, ona mu je uništila život i uzela sve (foto)

Autor:

12.05.2024 15:01

Foto: Photo by Simone Arveda/Getty Images

Foto: Photo by Simone Arveda/Getty Images

Frančesko Toti nema sreće u ljubavi



Italijanski fudbaler Frančesko Toti (47), za razliku od uspešne karijere koja je iza njega, u ljubavi baš i nema neke sreće. 

Poslednjih godina medije i javnost isključivo zanima njegov veoma buran privatni život. Naime, javnost je ostala u šoku kada je obelodanjeno da se razvodi nakon 17 godina braka.

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus

 

Atraktivna lepotica Ilari Blasi, sa kojom je dobio troje dece, Šanel, Kristijana i Izabel, i poznati sportista stavili su tačku na svoju ljubav. Međutim, nisu dugo samovali.

Toti je sreću pronašao u jednoj podjednako atraktivnoj dami Noemi Boki (35). Par je prvi put fotografisan krajem 2022. godine dok su uživali na romantičnoj večeri u Torinu.

Kada se se pojavile prve Totijeve fotografije sa novom izabranicom, prvi komentari su bili da neodoljivo podseća na Ilari.

Pročitajte Frančesko Toti šokirao - Sahranio sam oca i saznao da me supruga vara, 17 godina braka nestalo u trenu

U to vreme supružnici još uvek nisu zvanično potvrdili da se rastaju, a već je svako pronašao novog partnera.

- Pokušao sam da pobedim krizu u našem braku, ali sad razumem da je odluka da se razdvojimo, uprkos tome što je bila bolna, bila i neizbežna.

Sve što sam rekao i učinio proteklih meseci bilo je s namerom da zaštitim našu decu, koja će uvek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu.

Kako bismo zajedno odgajali troje predivne dece, uvek ću poštovati svoju suprugu. Verujem da će se poštovati naša privatnost, naročito spokoj naše dece - poručio je tada sportista.

Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

 

Svetsku javnost šokirala je vest kada je "princ Rima" otkrio da ga je supruga varala u najtežem periodu života kada mu je otac preminuo od kovida. 

- Bilo je mnogo glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Činjenica je da sam pao u depresiju... Pravio sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja.

Iz depresije sam izašao zahvaljujući Noemi - rekao je Toti, koji je od razvoda nerazdvojan od mlade ekonomistkinje Noemi Boki.

Frančesko Toti nije znao šta ga je snašlo

Međutim, bivša supruga Frančeska Totija otkrila je svoju stranu priče insistirajući na tome da je ona ta koja je bila varana u njihovoj bračnoj zajednici. 

- Htela sam svojim očima da vidim da me vara sa Noemi. Želela sam dokaz jer Frančesko nikad ne bi priznao. Bilo je popodne, 2. jula, kada mi je rekao da ide da ruča napolju.

Photo by Simone Arveda/Getty Images

 

Saznala sam gde ona živi, otišla sam tamo i ispred je bio parkiran njegov automobil. Fotografisala sam ga, ali sam ćutala - ispričala je ona.

U međuvremenu je angažovala i detektiva, koji je uhvaćen dok je pratio Totija.

- Bilo je tragikomično, Frančesko je znao da ja znam. Nije mi priznao, pa sam rekla: "Dosta! Ja znam sve". Na kraju je ipak priznao, ali je rekao da to nije ozbiljna veza.

Pročitajte Toti okrivio bivšu suprugu da mu je bila neverna, a istina je drugačija - Ilari progovorila o svemu

Ona je istakla da je "ponižena kao majka i žena", a doživela je i medijski linč.

- U celoj toj priči novinari su napali mene. On je bio šampion... Najviše me je bolelo što me niko ne razume.

Nisam znala da je takav. Udala sam se iz ljubavi, ne zbog novca. Uvek sam to pokazivala - istakla je bivša supruga Frančeska Totija u svojoj ispovesti.

Photo by Alex Pantling/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading