Evrovizija 2024

Švajcarska pobednik Evrovizije 2024, Nemo slomio trofej posle proglašenja i dobio ozbiljnu povredu ruke

Autor:

12.05.2024 01:00

Foto: Photo by Martin Sylvest Andersen/Getty Images

Foto: Photo by Martin Sylvest Andersen/Getty Images

Pobednik Evrovizije 2024 je Švajcarska



Pobednik Evrovizije 2024 je Švajcarska!

Nemo Metler je predstavljao Švajcarsku numerom "The Code“ i osvojio evropsku publiku emotivnim i energičnim izvođenjem. Naša Teya Dora u finalnom skoru zauzela je 17. mesto. 

Photo by Martin Sylvest Andersen/Getty Images

 

Njegov specifični scenski nastup, kao i snažna poruka teksta pesme koja govori o ličnim borbama i borbama sa svojom sredinom uspeo je da zadivi publiku širom Evrope.

Nemo je nastupao na velikom pokretnom krugu u neobičnoj odevnoj kombinaciji i pokazao svoje raskošne glasovne sposobnosti.

Nakon proglašenja pobednika, kada se pojavio na konferenciji za medije, Nemo je dobio gromoglasan aplauz novinara, zbog čega nije mogao da sakrije osmeh sa lica. 

Kako je on tom prilikom rekao za medije, nakon što mu je prošlogodišnja pobednica Lorin uručila trofej, on ga je nespretno slomio i tom prilikom je zadobio povredu palca ruke. 

- Celo ovo iskustvo je bilo baš intenzivno i ne uvek toliko prijatno, mnogo stvari je vezano za ljubav i jedinstvo, bilo je toliko različitih kultura i ljudi koji su bili pozitivni, predani muzici i oni su mi dali nadu...

Nisam samo prekršio kod, već sam slomio i trofej, kao i palac, ali sve je ok, imam i novi trofej - rekao je Nemo kroz smeh, a prenosi Telegraf.rs. 

Photo by Martin Sylvest Andersen/Getty Images

 

 

Komentari. (1)

Loading
Nikola

12.05.2024 10:27

Katastrofa....užas....promcija ********! POD HITNO RAZMOTRITI TREBA LI NAŠA ZEMLJA U KOJOJ SE JOŠ KOLIKO TOLIKO POŠTUJU PRAVE VREDNOSTI DA UČESTVUJE NA OVAKVIM SMOTRAMA GDE SE ISKLJUČIVO PROMOVIŠE *******, *********, SATANIZAM I OSTALE IZOPAČENOSTI...