Isaija Ražnatović

Vatromet u Ljutice Bogdana: Svi su stigli na proslavu Isaijinog rođenja, estrada na okupu, pesma se ori

Autor:

14.05.2024 22:22

Foto: M.P. ATA Images

Foto: M.P. ATA Images

Rođenje Isaije Ražnatovića proslavlja se u vili na Dedinju, evo ko je sve stigao



Rođenje Isaije Ražnatovića, trećeg sina Veljka i Bogdane, proslavlja se večeras u porodičnoj vili na Dedinju, a goste sačekuje ponosna baka Ceca.

Folk diva pojavila se u potpuno neobičnom, ležernom stajlingu - farmerkama i beloj majici na bretele ne skrivajući sreću i široki osmeh na licu zbog rođenja trećeg unuka.

Antonio Ahel/ATA Images

 

U kasnim popodnevnim satima kapiju njihovog doma u Ljutice Bogdana ukrasilo je bezbroj plavih i belih balona svih veličina, najavljujući celovečernju zabavu koja će, sigurni smo, biti nezaboravna.

Takođe tu je i raskošni ketering kao i prelepi cvetni aranžmani. Na slavlje polako dolaze prijatelji, kumovi, kolege, a među prvima je stigla Maja Berović u pratnji supruga Alena Dragosava.

Rođenje Isaije Ražnatovića okupilo estradu

Tu su Ivana i Petar Mitić, Stevan Radivojević, dok je druga ponosna baka Danijela Rodić došla u društvu najstarije ćerke Nataše.

Antonio Anhel / Ata images

 

Podsećanja radi, Cecina snaja porodila se nešto posle 10 časova carskim rezom, a beba je dobila ocenu 10 na rođenju i ima 3850 grama.

Pročitajte Prva fotografija Isaije Ražnatovića otopiće i najtvrđa srca, Veljko nije mogao da obuzda suze radosnice

Verujemo da će se rođenje Isaije Ražnatovića slaviti do ranih jutarnjih časova, a mi ovim putem čestitamo ponosnim roditeljima i baki!

Ipak ono što je svako primetio jeste da među prisutnima nisu videli tetku, Anastasiju koja je prethodnih dana boravila u srpskoj prestonici ali se čini da je već otputovala nazad u Sevilju.

Antonio Anhel / Ata images

 

Antonio Ahel/ATA Images

 

Antonio Anhel / Ata images

 

M.P. ATA Images

 

M.P. ATA Images

 

 

Komentari. (0)

Loading