Novak Đoković

Ko je lepotica u Novakovom naručju? Govorili su da nije za njega (foto)

Autor:

19.05.2024 14:27

Foto: Sydney Low/Profimedia

Foto: Sydney Low/Profimedia

Fotografija Novaka Đokovića privukla nezapamćenu pažnju javnosti



Novak Đoković godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Jelenom. Svaki korak najboljeg tenisera pomno se prati, a ova fotografija Novaka Đokovića privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, Novakova i Jelenina ljubav traje još od srednjoškolskih dana, kada su se kao tinejdžeri upoznali u Sportskoj gimnaziji.

Pročitajte Morate to prihvatiti - Posle teškog poraza Novak Đoković doneo važnu odluku, dileme više nema

Jelena, koja je od Novaka starija 11 meseci, u to vreme se interesovala za atletiku, te je sport bio jedna od glavnih tema tokom njihovog upoznavanja.

Vrlo brzo par je uplovio u emotivnu vezu, a srednjoškolsku ljubav krunisali su brakom 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Zbog velikog interesovanja svetskih i domaćih medija, fotografije sa venčanja prodate su u humanitarne svrhe.

Dok su verni fanovi delili sreću sa Đokovićem, bilo je i onih koji su tvrdili da Jelena nije pravi izbor za njega, te da je mogao naći i bolju i atraktivniju.

Međutim, stara fotografija Novaka Đokovića na kojoj ponosno grli sadašnju suprugu, a koju možete pogledati OVDE demantovala je sve dužebrižnike. 

„Naizgled obična devojka, a danas joj se mnoge dive”, „Prelepi su”, „Ovo dvoje predivnih ljudi su dokaz da ljubav sve pobeđuje”, „Prirodna lepotica, baš ide uz Novaka”, samo su neki od komentara. 

Pročitajte U dom porodice Đoković stiže beba, najnovije vesti o Novaku i Jeleni

Podsećanja radi, sa Novakovim uspesima raslo je i interesovanje za njegov privatni život. U prvo vreme, svi su želeli da znaju ko je lepotica koja je osvojila srce uspešnog tenisera. 

Naime, nakon osnovne škole Jelena Ristić upisala je pomenutu gimnaziju. Školovanje je nastavila u Milanu na jednom od najboljih privatnih fakulteta gde je studirala business administration, a potom završila i master.

Jelena je rešila da nastavi sa obrazovanjem, pa je 2011. odbranila doktorat na smeru luxury management and services" Internacionalnog univerziteta u Monaku.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

Lepa i uspešna dama koja je danas na čelu Fondacije „Novak Đoković” na prvi pogled osvojila je Novaka. 

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više.

Pročitajte Reči pune ljubavi - Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina.

Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - otkrio je Novak svojevremeno i time stavio tačku na pitanja o tome zašto je pored svih devojaka odabrao baš Jelenu.

Komentari. (0)

Loading