Marijana i Lotar

Razvod Marijane i Lotara Mateusa pratile su teške optužbe, ali na jednu aferu nije mogla da zažmuri

Autor:

16.05.2024 15:20

Foto: Miloš Nadaždin/Profimedia

Foto: Miloš Nadaždin/Profimedia

Razvod Marijane i Lotara Mateusa svojevremeno je privukao dosta pažnje, rastali su se zbog nje



Marijana i Lotar Mateus svojevremeno su bili jedan od najpopularnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Ljubav je trajala šest godina, ali jedna afera proslavljenog fudbalera koštala ga je braka.

Miloš Nadaždin

 

Naime, romansa sa manekenkom Kristinom Lilijanom Čudinovom dovela je do kraha braka, pisali su tada mediji. Nakon toga razvod Marijane i Lotara Mateusa bio je neizbežan. 

- Kada se zanemare sve insinuacije, ostaje činjenica da nisam ja uvukla treću osobu u naš brak, već moj suprug. On je tu devojku iz nekih svojih, očigledno veoma loših pobuda, predstavio u javnosti.

To je samo po sebi grubo omalovažavanje osobe sa kojom ste venčani ‒ govorila je Marijana dok je Lotar kao glavni razlog kraha isticao njenu opsesiju novcem i luksuzom.

- Nisam besposlena žena koja živi na račun drugih, imam poslove koji mi donose dovoljno novca da zadovoljim sopstvene potrebe ‒ izjavila je Marijana koja je takođe istakla da je njen bivši suprug Miodrag Kostić posle razvoda nastavio da brine o njihovoj deci.

Pročitajte Otkud ovolika promena? Marijana Mateus iznenadila najnovijim stajlingom (foto)

- Finansijskoj moći, ali i galantnosti mog bivšeg supruga, retko ko može da parira, pa ni Lotar. Ne vidim zašto bi pokušavao da mi nametne negativan imidž žene koja sve posmatra kroz vizuru koristi. Ja sam se za njega udala iz ljubavi i naš brak je bio skladan do određenog trenutka, koji nema nikakve veze sa novcem.

Čini mi se da on sada na sve načine pokušava mene da optuži za svoje greške, ali ja to neću dozvoliti ‒ rekla je dizajnerka, koja je nastavila sa optužbama na račun nemačkog fudbalera.

- Zabolelo ga je to što sam nemačkom magazinu Bunte otvorila dušu i rekla da nije bio uz mene prošle godine dok sam bila u bolnici.

On je to kasnije demantovao na televiziji RTL, kazavši kako mi je svakodnevno donosio hranu u bolničku postelju, ali činjenica je da u njegovom pasošu postoji dokaz da je u to vreme bio na putovanju u Izraelu.

Budući da preko prevare nije mogla da pređe, razvod Marijane i Lotara Mateusa desio se 2009. godine, ali je dizajnerka ipak odlučila da zadrži prezime pod kojim je i postala prepoznatljiva.

 

Komentari. (0)

Loading