Anica Lazić

Ko je kriv za ovu promenu? Devojku Lazara Ristovskog nećete prepoznati (foto)

Autor:

20.05.2024 09:40

Foto: ata images/antonio ahel, instagram anica lazic, selfi

Foto: ata images/antonio ahel, instagram anica lazic, selfi

Izgled Anice Lazić dosta je drugačiji, čemu ovakva promena?



Izgled Anice Lazić već dugo se komentariše.

Otkako je uplovila u vezu sa 39 godina starijim Lazarem Ristovskim, ona svojim izdanjima često privlači pažnju javnosti, a njene objave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, te je tako bilo i ovaj put.

Nova fotografija osvanula je na njenom Instagram nalogu, a velika promena odmah je zapala za oko njenim pratiocima. 

Naime, izgled Anice Lazić dosta je drugačiji. Promenila je boju kose i uvila je u afrolokne, ali ni stajling nije bio zanemarljiv.

Pročitajte Mokri, golišavi i zaljubljeni - Lazar Ristovski sa devojkom na luksuznoj destinaciji, njen kupaći meta komentara

- Ne čujem te od volumena kose - našalila se Lazareva izabranica koja je pozirala u provokativnoj satenskoj haljini.

Plava kreacija sa dubokim dekolteom izazvala je mnoštvo komentara, a svi su se složili da ju je Anica savršeno iznela, sve to za potrebe snimanja.

Podsetimo, Lazar i Anica svoju romansu započeli su nakon njegovog razvoda od Danice Ristovski. Glumac je u novembru potvrdio vezu sa mlađom koleginicom.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar za medije tada.

Ipak, nekadašnji supružnici ostali su u dobrim odnosima, o čemu svedoči činjenica da je Ristovski svoju bivšu ženu i sadašnju devojku angažovao u novom projektu.

Naime, prema pisanju medija, Danica i Anica će se pojaviti u novoj seriji ”Krunska 11” čija se premijera očekuje na jesen ove godine.

Pročitajte Svetosavski bal - Svi im slute venčanje, Anica blista u dugoj haljini, Lazar presrećan, ekskluzivne fotografije

Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose.

Zato ju je angažovao u novom projektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Danica će igrati u prvoj sezoni, dok će se Anica pojaviti u drugoj. 

- One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni - kaže izvor upućen u celu priču.

 

Komentari. (0)

Loading