Ljiljana Stanišić

Kanski festival u znaku naše Ljiljane, sve oči bile su uprte u nju (foto)

Autor:

17.05.2024 12:00

Foto: Privatni album

Foto: Privatni album

Ljiljana Stanišić u haljini koju će u novoj sezoni serije”Emily in Paris” obući Lili Kolins



Voditeljka nedeljnog popodneva na Kurir televiziji Ljiljana Stanišić prošetala je crvenim tepihom na 77 Kanskom filmskom festivalu.

Poznato Tv lice bila je gošća svetski poznate dizajnerke našeg porekla koja živi i radi u Švajcarskoj Jelene Zorić, čiju kreaciju je ponela na ovoj manifestaciji. 

Privatni album

 

Upravo ovu haljinu će u novoj sezoni serije”Emily in Paris” obući Lili Kolins, glavna glumica. Zbog toga je Zoriceva bila zvanica na jednoj od tri najveće, najlepše i najdugovečnije filmske smotre na svetu zajedno sa voditeljkom.

Stanišićka je izgledala graciozno u unikatnom komadu i oduševila sve. To se može reći i za Zorićevu, čiji zaštitni znak kolekcije su QR kodovi, po čemu je prepoznatljiva u svetu. 

Pročitajte Poznata novinarka raskrinkala Tea i Jelisavetu - Nisu poštovali sebe, njegova majka...

Ovo je prvi put da TV lice sa naših prostora dobilo priliku da prošeta čuvenim stepenicama kojima su šetale Brižit Bardo, Sofija Loren, Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Nikol Kidman, Kameron Diaz, Šeron Stoun i mnogi drugi.

Privatni album

 

Ljiljana je bila i na premijeri filma “The Girl with the needle” u prevodu “Devojka sa iglom”, koji se prikazivao u sredu kada je bilo drugo veče ovog festivala.

Tom prilikom srela je i glavne glumce ovog ostvarenja sa kojima je i bila u sali u glamuroznoj haljini. Dres kod za ovaj važan događaj se podrazumeva, a Ljiljana  je za Gloriju podelila utiske nakon premijere. 

- Za mene je ovo bilo neverovatno iskustvo. Cast i privilegija je prisustvovati ovakvom događaju. San mi je ostvarila Jelena Zorić kojoj su godinama unazad vrata otvorena u svetu mode, filma u mnogim zemljama, pa i nije čudo sto je bila pozvana u Kan.

Privatni album

 

Videla sam da su mnoge influensreke, manekenke došle samo da bi bile uslikane na crvenom tepihu i da karte za film nisu ni imale, a jedina čar jeste prisustvovati premijeri filma i odgledati ga zajedno sa glumcima koji su glumili u tom ostavrenju.

Neopisiv je osećaj kada u svečanoj haljini gledate film na velikom platnu u tako jednoj instituciji. Kokica nema, samo dobra energija, nivo, glamur i sjaj.

Srela sam velika glumačka imena, ali ovoga puta sam uzivala kao gost, a ne kao predstavnik medija.

Privatni album

 

Svi me pitaju zašto nisam stala da se slikam na crvenom tepihu. Em nisam poznata, em nisam platila fotografa. Ali, sada su me zapazili, pa ko zna možda sledeće godine ispoziram, ovaj put sam kulturno prošla jer me je zaista bio stid da stojim i čekam ne bi li neko podigao kameru.

Zato imam uspomenu iz čuvene sale i to sa mesta gde je svojevremeno sedeo baš Leonardo Di Kaprio.

Videla sam da je damama najvažnije da budu uslikane na crvenom tepihu, pa daju ogromnu svotu novca da bi ih forografi slikali, a i ne ulaze u salu jer se karte teško kupuju - otkrila je Ljiljana Stanišić.

Privatni album

 

 

Komentari. (0)

Loading