Seka Aleksić

Ovako se deca uče: Seka Aleksić otkrila koje vaspitne mere primenjuje u odgajanju sinova (video)

Autor:

20.05.2024 16:03

Foto: Marko Suvić

Foto: Marko Suvić

Seka Aleksić vaspitavanje dece smatra najvažnijim zadatkom svakog roditelja, a evo koje metode ona primenjuje



Seka Aleksić vaspitanje dece ne krije, već javno govori na tu temu kada god joj se ukaže prilika.

Marko Suvić

 

U odgoju sinova folk zvezda primenjuje najmodernije principe, ali i savete majke Ibrime koji su joj od neprocenjive važnosti. 

Pročitajte Ni kreme, ni skupi tretmani - Seka Aleksić otkrila kako se rešila celulita

Da Seka Aleksić vaspitavanje dece smatra najvažnijim zadatkom svakog roditelja svedoči izjava koju je na ovu temu dala prilikom gostovanja u emisiji ”Moj Blic dan”.

- Sve što sam ja danas je u stvari moja mama. To je sve ona. Ona se trudila da nas vaspitava na taj način, odrastali smo skromno što je jako dobro. 

Mislim da deci danas ne treba pružati sve što požele, time sebi činimo medveđu uslugu. Deci treba i te kako reći da je nešto nedostižno, da je skupo, da nije za sada, da će dobiti kad budu stariji. 

Veljko i ja to činimo. Život je takav da oni ne znaju da li će sutra živeti tako kako su odrastali pored mame i tate. Ko zna šta nosi dan, šta nosi noć.

Oni tek treba da se ostvare kao ljudi i da naprave nešto u svom životu. Tako da će morati da saznaju i kako je zaraditi prvi novac i malo se namučiti, ali to je sve normalno. To je sve život - iskrena je pevačica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

 

Seka Aleksić vaspitavanje dece kao i metode koje koristi rado deli sa drugim roditeljima, a mnoge majke počele su da slede njen primer.

Pročitajte Seka Aleksić je ekspert za poslastice, u palačinke dodaje dva tajna sastojka, evo i recepta

”Skromna i prizemna žena koja sinove uči pravim vrednostima”, ”Ovako majka treba da odgaja sinove, bravo, Seko”, samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading