Hanka Paldum

Hanka Paldum potvrdila najcrnje vesti: Istina je, otišao je

Autor:

27.05.2024 13:06

Foto: youtube printscreen N1

Foto: youtube printscreen N1

Preminuo je bivši muž Hanke Paldum, neizmerna tuga



Muzički producent i bivši muž Hanke Paldum, Muradif Brkić Mufta, preminuo je danas u 76. godini.

Iako su u braku dobili dvoje zlatne dece, Hanka i Mufta su posle 13 godina braka doneli odluku da se razvedu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Da je bivši muž Hanke Paldum preminuo, potvrdila je i sama pevačica koja se putem društvene mreže Instagram oprostila od čoveka kome je podarila ćerku Minelu i sina Mirzada. 

- Nakon teške bolesti i borbe za oporavak, od posledica moždanog udara, danas nas je napustio profesor Muradif Brkić, nekadašnji direktor „Sarajevo diska”.

Delim iskrenu bol sa mojom decom i njegovom porodicom i molim Gospoda da nam podari mir, a Muradifa nagradi za svako dobro koje je za života posejao. 

Pročitajte Hanka Paldum - Moj život je kao sevdalinka - pun sreće, boli i čežnje

Njegovim odlaskom ostala je velika praznina u bosnohercegovačkoj muzičkoj sceni. Otišao je najveći muzički producent, vizionar i poznavalac muzičkih prilika ovih prostora.

Učio je od najboljih jugoslovenskih diskografa i producenata koji su nakon izvesnog vremena i sami priznali da ih je sve nadmašio ukazujući mu najveće poštovanje.

Nesebično i s ljubavlju je pružao pomoć mnogim mladim pevačima, muzičariam i autorima koji i sada uživaju ogromnu slavu okićeni Muradifovim stvaralaštvom, među kojima sam i ja.

Neka mu njegova duša pronađe najlepše mesto u raju u okrilju božje milosti! - napisala je Hanka Paldum ispod fotografija koje možete pogledati OVDE.

Komentari. (0)

Loading