Vuk Piale

Jedan slavni glumac, a drugi: Ovo je rođeni brat Stevana Pialea, sušta su suprotnost

Autor:

28.05.2024 11:12

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Brat Stevana Pialea je ozbiljan frajer



Šarmantni Zemunac srca publike osvojio je ulogom Luke Kanačkog u popularnoj domaćoj seriji ”Igra sudbine”, a malo ko zna kako izgleda rođeni brat Stevana Pialea.

Aleksandar Krstović

 

Iako ga je pomenuta uloga vinula u zvezde, Stevan nastavlja da neguje prave vrednosti, a porodicu smatra svojim najvećim uspehom.

Pročitajte Kakav prizor, Stevan Piale pokazao ćerku, prva fotografija bebe je tu (foto)

Supruga Una, neodoljive devojčice Rosa i Kata, majka Nataša i pet godina mlađi brat Vuk najveća su mu podrška i oslonac u životu. 

- Oni su mi uz Unu i decu najveći prijatelji - ne krije glumac. 

Idilično detinjstvo braće Piale, koji su odrastali u Zemunu, uz roditelje i babu, 1993. godine prekinula je saobraćajna nesreća, posle koje je njihov otac ostao u kolicima.

- Zaista sam imao turbulentno odrastanje. Tata nije bio tu jedno pet godina jer je išao po bolnicama, pa se vratio. Mama, brat i ja preuzeli smo brigu o svemu. Ali, uvek smo bili porodica - dodao je. 

Brat Stevana Pialea završio je Sportsku gimnaziju i danas radi kao profesionalni trener. Lepe crte lica i mišićavo telo privlačili su pažnju ženske populacije, ipak, njegovo srce osvojila je atraktivna Jovana

Vuk se oženio 2019. godine i u braku je dobio jedno dete. Sa Stevanom je veoma blizak, a osim što mu je brat, on je i njegov lični trener. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Piale (@vuk_piale)

 

Iako su karakterno veoma slični, pratioci na društvenim mrežama tvrde da je brat Stevana Pialea sušta suprotnost glumcu. 

”Uopšte ne ličite”, ”Zgodan dečko”, ”Sušta ste suprotnost”, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod zajedničkih fotografija. 

Komentari. (0)

Loading