Nekad i sad

Dečak sa slike danas na računu ima milione, prepolovio se i postao najbolji na svetu

Autor:

29.05.2024 09:02

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nekad i sad rubrika privukla je nezapamćenu pažnju javnosti...



Nekad i sad rubrika podseća na neka davna vremena, a istovremeno pokazuje kako su poznate ličnosti izgledale u detinjstvu.

Instagram

 

Životna priča dečaka sa fotografije počela je 1995. godine u Somboru. Tada je bio bucmasti dečko iz kraja koji je, pored velike ljubavi, imao i neosporiv talenat za košarku. 

Pročitajte Danas jedna od najlepših žena, a pre 30 godina Jelena Gavrilović je izgledala ovako

Njegova majka je medicinska sestra, a otac je inženjer poljoprivrede. Ima dva starija brata, Strahinju i Nemanju, koji takođe igraju košarku u Americi. 

Dečački san da postane džokej, nažalost, nije ostvario zbog viška kilograma. Trenirao je karate i džudo, a na časovima fizičkog vaspitanja se mučio sa gimnastikom i sklekovima. 

- Bio sam debeljuca do pre koju godinu. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sam sve, kolače, paprikaš, žutu supu sa malo više masti.

Pred svaku utakmicu pojedem nešto što ne bi trebalo. Da li komadić pice, kokice... Nešto samo da je nezdravo. Protiv uroka - ispričao je u jednom dokumentarcu. 

Na nagovor oca počeo je da trenira košarku. Njegov prvi košarkaški učitelj je bio Gradimir Marković, a veliki napredak je ostvario sa Dejanom Milojevićem, bivšim reprezentativcem i trenerom „Mega Leksa”.

Trenutno igra na poziciji centra, a nastupa za „Denver nagetse”. Kako prenose strani mediji, naš najbolji košarkaš mogao bi da postane prvi igrač u istoriji koji će dobiti super maksimalni ugovor vredan oko 400 miliona dolara.

Pročitajte Imala je četiri godine kada je igrala ćerku Slobode Mićalović - Ovako danas izgleda devojčica iz Ranjenog orla

U slobodno vreme gleda crtane filmove, seriju „Prijatelji”, sluša pesme Đorđa Balaševića, a veliki je ljubitelj životinja i ima psa Bubicu.

Dugogodišnjom devojkom Natalijom oženio se u oktobru 2020. godine, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla neodoljiva devojčica Ognjena

Sada već sigurno znate da je dečak čije su se fotografije iz detinjstva našle u našoj rubrici „Nekad i sad” košarkaš Nikola Jokić

Jamie Schwaberow / Getty Images

 

Komentari. (0)

Loading